Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Chris1983107 #103120 üzenetére
En is GigaByte-ot szeretnek venni, koszonom a beszamolot.
Nezegettem a ficsoroket, de 1 reszerol azt sem tudom, hogy micsoda, es mire jo.
AIM Stabilizer, ANC, Game Assist, stb:
GameAssist:
A GameAssist lehetőséget ad arra, hogy többféle, egyéni célkeresztet hozz létre, ami nagy segítséget nyújt a csatatéren. Ez rendkívül hasznos, ha egy lövöldözős játékot játszol és a játékban célkereszt nem érhető el. A képernyőn megjelenő időzítő méri az eltelt játékidőt, a számláló pedig segít a játékosnak, hogy kiszámítsa az ellenfél kellékeinek fogyását, vagy bármilyen egyéb más számolásban segítse a játékost. A kijelző igazítási vonalai funkciója lehetővé teszik a felhasználók számára több monitor hajszálpontos összeillesztését, így egészen könnyűvé válik a többképernyős beállítás, minden monitor tökéletesen fog sorakozni. "
WTF???
Lovoldozos jatekban amikor nincs celkereszt??? Ez eleg ritka szituacio szerintem..."A képernyőn megjelenő időzítő méri az eltelt játékidőt, a számláló pedig segít a játékosnak, hogy kiszámítsa az ellenfél kellékeinek fogyását, vagy bármilyen egyéb más számolásban segítse a játékost."
Ezt sem tudom igazan elkepzelni! Szol, hogy most fogyott ki a loszere az ellensegnek???
Inkabb adnak 15eFt-al olcsobban, es 1 percig nem gondolkoznek, hogy megvegyem-e.
-
Chaser
legenda
válasz
Chris1983107 #103120 üzenetére
annyiért legyen is jó...
használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- GTA V
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- További aktív témák...
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Fujitsu P27-8 TE PRO monitor fehér színben 2K/QHD IPS - képen van egy hajszálkarc
- Újszerű Samsung Odyssey G8 OLED smart gaming monitor - 34" UWQHD (3440x1440px), 175Hz
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest