Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 6
- Age of Mythology: Retold teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Nekem az elődje volt, ugyanúgy Samu led moncsi volt az is, full hd felett tudott picit. (1920x1200), 27 colon.
Játékra tökéletes volt, kompromisszumokkal. (Betekintési szögek). Itt nem csak arról van szó, hogy 178 fok és kabát. Egyébként 2012-ben vettem és hasonló árban volt, mint amit most te nézel.
Ha előtte ültem és hajladoztam jobbra-balra már akkor változtak a színek pl. egy játékban, de ehhez tudatosan kellett ide-oda mozognom.Amúgy nem volt zavaró, egy CRT persze még ma is mindent fényévekkel ver. (Mondjuk ami van: 22 col, 32 kg, de az is Samu . A feketéje, a kontrasztja, fényereje, színtelítettsége, eh nem is ragozom. Persze a ledmonitor ment eladásra, mióta ez van, de talán majd az OLED, ha megfizethető lesz, ill. előtte egy 4k-s témakör.)
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Politika
- Egérpad topik
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Synology NAS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27MR400 Monitor
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest