Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
válasz
villamos #123882 üzenetére
Magasabb fényerő 400cd/m2, ami neked ha jól láttam szempont. Nem sokkal,de valamivel nagyobb a Benq. Esport-ban szeretik ezt a márkát, ha ez számít valamit- Gyors válaszidő.
Beépített hangszóró, bár hogy azt bárki is használná, azt kétlem.Azt nem mondtam, hogy jobb csak nem rossz alternatíva
Pano
Acer-rel nem nyúlsz mellé. Megbízható monitor/márka. Igen az a 2év eléggé eltántorító dolog. Bár plusz 9k-ért 3 évre kiterjeszted a garanciát és probléma megoldva.Gondolkozom a 144Hz-ben, de megmondom őszintén nem tudom mit várjak tőle. Mi a hátránya, ha esetleg pont nincs meg a 144 FPS egy játékban? Bármi hátránya van esetleg a sima 60-75 Hz-hez képest más felhasználásban?
Hátránya nem hiszem, hogy lenne. Sőt hidd el, ha egyszer 144hz-re váltasz, nem szeretnél többé visszatérni 60hz-re. Játékokban fogod látni nagyon is különbséget, még akkor is ha nem lesz meg a 144fps. Főleg, ha competitive-zel. Simább mozgásmegjelenítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest