Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Na kollégák!
Egy rég elfeledett nagykeres havernak köszönhetőn - aki még azért sem haragudott meg, hogy évekig hanyagoltam (Ez úton is köszönöm, ha olvasod!), itt van most nálam hétvégére egy LG 850B kipróbálásra. Tehát nekem most van Dell is (bár az össze van csomagolva), és van LG is. Ha bárkinek kérdése van, most tegye fel.
Elsőre: kép szebb, mint a Dellnél, de lehet, hogy csak a gyári kalibrálása jobb. Állvány egyértelműen rosszabb.
Szerk: Kézi beállíthatósága is jobbnak tűnik. Ez persze megtévesztő lehet, mert én az elmúlt tíz évben LG monitorokhoz és azok menüjéhez voltam szokva.
Szerk2: Feketéjét is szebbnek látom, de ezt talán még az Rtings teszt is megemlítette.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Lightyear - befektetési app
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs