Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Tegyük fel, hogy a pc is bírná és az ár is elmehet kb 300e-ig.
Eddig 102cm-es tv-ket használtam monitornak. (Jelenleg LG UK6750PL ) Nem is volt velük semmi bajom ezidáig. Most, hogy elkezdtem újra COD-ozni rettenetesen zavar az egér szaggatott mozgása ami nyilván az ekkora kép méretből és a 60hz-ből illetve a válaszidőből adódik.
Szeretnék egy 21:9-es monitort ami minimum 144hz-es G-sync-es vagy ami képes összedolgozni egy 1080-as karival, minél nagyobb méret. 34-38". Illetve ha belefér az árba, akár nagyobb is. Ha esetleg 16:9 vagy 16:10-es ben van olyan ami érdemesebb lenne a feladatra akkor az is szóba jöhet. Elsősorban játékra használnám.
Illetve ha megjelenik az új XBOX akkor azt is szeretném rákötni, addig a meglévő XBOX X-et.Köszönöm előre is a segítséget..
bár eddig nem jártam sikerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Keresünk dokkolókat
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest