-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz koxos:8] #45921 üzenetére
Ha belegondolsz sok minden nincs is ami meríteni tudná. :-) Lehet vele telefonálni, SMS-t írni, meg van benne egy elemlámpa. Ennyi. Az én telefonom valamivel komolyabb (X2-01) és zenehallgatás, telefonálás és SMS mellett 1 hetet bír, ha nem hallgatok zenèt akkor neki is megvan a 1,5-2 hét.
3650-em egyébként nekem is volt, de nagyon gyerek voltam még és használtan vettem, rossz volt az akksija, de akkor még egyáltalán nem konyítottam semmit az egészhez. :-) Aztán pihent a fiókban pár évet, majd beszámítottam akkori álmomba egy új fehér SE K550i-be, amit még most is imádnék ha meglenne, pedig voltak kisebb bajai.
A Nokia vs. Samsung kérdés szerintem azon múlik, hogy mennyi ideig kell. Nekem rossz emlékem van a koreai márkával (okostelefonom kemény fél évet élt, majd beadta a kulcsot) és abból lett a Nokia ami lassan több, mint 2 éve megvan és hibamentes. A Samunál én ( és itt rengetegen) a Primot találom egy jó telefonnak és a C3050 is nagyon jó. Az tényleg örök élet plusz egy év.
Dhampir! +1 :-)
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz koxos:8] #45904 üzenetére
A 2 hét teljesen reális normál használat mellett.
A szín egy jó kérdés, a mienk piros színű, a MM-ban lett vásárolva és ott csak ez a két szín volt kapható, ezek a leggyakoribbak. Egyébként szép olyan retros matt színek, egyik sem hat nőiesnek vagy egyébnek, bár tény, hogy a kék nekem is jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest