-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz Kalmi27 #27714 üzenetére
Ha ez ugyan olyan anyaghasználatú mint a 6220classic akkor bizony eléggé fog nyöszörögni miközben nyomkodod.. Amúgy jó kis teló lenne, szinte mindent tud. Itt tényleg csak az anyaghasználaton spóroltak!
szerk: meg most nézem, hogy nem symbianos, ami hátrány lehet.
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
válasz Kalmi27 #27398 üzenetére
Érintőképernyősbe tudom ajánlani a Nokia 5800-t! A legjobb választás amit el tudsz képzelni!
Én bementem egy GSM boltba és adtak majdnem vadiújat 40-ért 22 hónap garival!
Azóta sincs vele baj![ Szerkesztve ]
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
rizso
addikt
válasz Kalmi27 #24832 üzenetére
N82! Jó kamera(5mp, xenon, vga videó), wifi, symbian, 3.5jack, és 30-35k-ba belefér!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Kalmi27 #24612 üzenetére
HTC Kaiser(Vario3) van 30-40k között, esetleg néha ki lehet fogni 1-1 darabot 30k alatt is!
Fityusz: inkább Satio, Vivaz, X10, Omnia2, G2, Vario4...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
rizso
addikt
válasz Kalmi27 #24070 üzenetére
Mire kellene?? A két telefon két teljesen más felhasználói réteget céloz meg
-
korpicschess
veterán
válasz Kalmi27 #21823 üzenetére
Szia!
Diamond mellett: 3D gyorsító chip, gyönyörű vga felbontású kijelző, design, sok kényelmi funkció, több ROM
Diamond ellenérv: kis akku kapacitás
Omnia mellett: nagyobb háttértár, jobb akku idő.
Omnia ellenérv: gyatra kijelzőAktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
-
Langsam
aktív tag
válasz Kalmi27 #20945 üzenetére
Nokia E66.
Egy barátomnál néztem, neki köszönhetően tudom ismét elfogadni a symbiant.
Kecses, gyors, tűrhető tudású, kamerája 3.2-es, ezért nem vettem, mert 5-höz kötöm magam. De minőségű kivitelű, szóval tetszett, pedig Nokia és symbian.
De komolyan tetszett, kicsit meg is inogtam, hogy a kamera nem minden, ráadásul elég jó képeket is csinált (láttam sokkal rosszabb 3 megás képeket is, hajjaj) szóval rendben van.
Közben eszembe jutott az LG KC780-as is, a tesztben kifejezetten szépen szólónak írták le a zenei részét. Olcsóbb is, újonnan is megkapod a 40-es keretből.Üdv.
[ Szerkesztve ]
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
-
picur220
veterán
válasz Kalmi27 #19432 üzenetére
De miért SE? Egyébként akkor már tényleg a W995
A többieknek:
Diamond vs N95 8GB vita hülyeség, mivel a két telo más kategória! (Ok, hogy okostelok, de egyik WM másik S60).
A külső, és az, hogy kinek mit tetszik, relatív dolgok. Nekem spec. tetszik a 6303. A külsőt inkább anyagminőség szempontjából szokták figyelembe venni ajánláskor, ami a 6300 és a 6303 esetbében szinte egyforma. -
korpicschess
veterán
válasz Kalmi27 #19329 üzenetére
Az olcsó mit takar?
LG Arénát javasolnám, de ott meg a wifivel bajok vannak, nem kommunikál minden routerrel.
Érintőkijelző v. hagyományos?
Akkor jöhetnek a Nokiák is, csak ne 5800. pl. E66, E52, N85, N95 8gb
Esetleg ha tényleg olcsó kell akkor LG KS20-at tudom ajánlani jó szívvel[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
$lim*$hady
csendes tag
válasz Kalmi27 #19292 üzenetére
Hy!
Egyik haveromnak is ez van tavaly karácsony óta és nagyon megvan elégedve vele.Ennyi idő alatt volt alkalmam kiprobálni és csak ajánlani tudom mert gyors könnyen kezelhető nem egy widget halmaz igaz ujjal nem vezérelheted max körömmel de ha ez nem "baj" akkor akkor vedd meg.Természetesen hogy milyen állapotu meg amit már leirtak előttemmHPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest