-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz .Szaki. #45064 üzenetére
Elképzelhető, bár mondjuk a menüstruktúra nem hiszem hogy sokat változna márkán belül, bár ha még fejlesztettek rajta, inkább abba az irányba, hogy több minden férjen a kijelzőre, ergo a méret maradt.
Az tuti hogy az S40-ben frankón lehet állítani a méretet, bár újabban a nokiák kijelzője se túl jó pl napfényben, sajnos és gyanítom hogy a 301-esbe is az a fajta került.Mivel nem sűrűn cserélgeti, lehet érdemes lenne körülnézni azért egyszer MM-ben.
Nokia 206 pl kapható már és annak még a gombjai is barátibbak, a kijelző meg full ugyanaz.
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz .Szaki. #45062 üzenetére
Annyi talán a 301 javára, hogy állítható (gondolom) a betűméret, a samuban nem tudom, de mivel előtte is samuja volt, gondolom nincs nagy változás.
Egyébként még feketében nem is vészes, jó nem egy fémes elegancia, de vállalható.S5610 betekintési szöge nem túl jó, bár szerintem a nokiáé sem
[link][ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
a1200
aktív tag
válasz .Szaki. #45029 üzenetére
Mi az az MM? Ha Media Marktra gondolsz, akkor nem értek egyet, mert ezt a boltot mindenképpen örökre el kell kerülni, mert minden drága, itt semmit sem szabad venni.
Most nézem az említett egyszerű mobilok gyártói oldalait, hogy mit tudnak, ne a boltban kelljen megkérdezni, és megyek is szétnézni. Ott csak az ár, gari, típus lesz a fontos.Mi van a C1-01-gyel, C2-02-vel, és hasonlókkal?
Gondolom nem éri meg a C1-00, C2-00.
A C3-01 már érintőképernyős, ilyen nem kell. -
a1200
aktív tag
válasz .Szaki. #44985 üzenetére
Azokból fogok választani, amit most írtál, tényleg nincs több egyszerű és olcsó jó típus.
Holnap szétnézek pár boltban.
Jó lesz a 30-as és 40-es rendszerű.Melyik típusokban vannak kártyafüggetlenek?
Lehet hogy a T-Mobile-os SIM-emet eladom, és a másik 2 szolgáltató egyikére állok rá.
Nem szeretnék újan 10e-nél többet költeni rá, a drágábbak sem fogják 3-4 évnél tovább bírni.
Használtan nem éri meg, mert az már kopott, zsíros, agyonnyomkodott, tele van szőrszálakkal, bőrdarabokkal, kosszal stb., azzal kezdhetném, hogy szétszedem és kitakarítom. -
meroly
veterán
válasz .Szaki. #45004 üzenetére
Csak hülyültem srácok
Dhampir: miért nem érdeklődsz itt: Melyik okostelefont vegyem?
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
quailstorm
nagyúr
válasz .Szaki. #45000 üzenetére
"Ó ha tudnád, hogy hány ember vesz úgy okostelefont, hogy a 90%-át ki se használja a készülék tudásának."
Ezeknek a 80%-a meg azt sem tudja mi az a netes fórum... Úgyhogy az ő kérdéseiket nem itt várjuk szerintem...
Ebben a hsz-ben csupa simatelefon van mi? Ha volt WinMO-ja, van Symbianja, és WinMO-t akar megint, akkor feltétlen rá kell beszélni egy Ashára, ugye? Tudom telefon, tudom stabil, csak buta. Megvetted, nézegeted, annyi. Nulla bővíthetőség, max opera mini, meg egy két játék. Semmi office... WinMO-n meg symbianon meg gyárilag van valami telepítve.
"mert ahány ember annyi igény" saját igényt vázoltam valóban, de az Aspen nem egy mai telefon ami azt illeti.
Szóval tételesen nem értem hogy miért kell kötődni a zárt rendszerű telefonokhoz.
Ha meg átmennénk az emlegetett topicba, akkor meg legalább 10 flamekeltő hozzászólást olvashatnál, mint vegyél androidot, a WinMO nem okostelefon, a symbian meg pláne, és vegyél androidot. Nem tartom valószínűnek hogy racionálisan látnák a dolgot, márpedig a legrosszabb egy galaxy y pro-ra rábeszélés lenne, mert olcsó. Csak telefonálni nem lehet vele, de az részletkérdés ugye...
Egyébként meg majd jön az illetékes, és mondja, hogy mit szeretne, kár ezen előre vitázni. -
quailstorm
nagyúr
válasz .Szaki. #44998 üzenetére
Az te vagy. Én boldog voltam az újszerű N95 8GB-tal 33k-ért, amikor még csak a droid 1.6 létezett. És később boldog voltam a 35ezer forintos újszerű garanciális N900-ammal is... Ennyiért csak vackokat kaptam volna.
Egyébként a PH! userek nem az általad vázolt vásárlók.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz .Szaki. #44996 üzenetére
Azt hiszem nem azért szokott az ember okostelót venni, mert szép, vagy mert nem kell a funkciója. A maga idejében is volt olcsóbb alternatíva, ami butább, ez biztos. Ezért mertem feltételezni...
Ha tévedtem, az én hibám, nincs az asha tudásával semmi bajom, kb annyi mint a 6303i-m nek, csak még több RAM+WiFi, egy elég jó gyári webkit böngészővel, és jó J2ME-vel. De már nem vennék ilyesmit, egy levedlett okosteló többet ér. Pl ismerősöm 22-ért vette használtan a Nokia E6-ot. Mindjárt Opera mobile 12, 720p HD, VGA kijelző, appok, meg amit akarsz. És Dpad+érintő. Soft key-ek is vannak, semmi sem hiányzik. -
meroly
veterán
válasz .Szaki. #44512 üzenetére
Hát nem tudom, én sem bírok mást elképzelni a nokián kívül, de komolyan mondom ledöbbentem mikor ezeket az új csodákat megláttam. Hol van már a régi minőség és színvonal?!
Ha kiadják az utódot (nokia, strapa nem érintős és többet tud mint a mostani) biztos megveszem, de félek hogy csalódni fogok.
Én a helyedben még mindig E72-t vennék amúgy.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz .Szaki. #44470 üzenetére
Amit linkeltél az az E5. Ha megnézed a szóközt ott a lámpa, tehát van benne.
A többi kérdésben nem vagyok kompetens, életemben nem láttam/használtam Belle-t. Olvasgasd a topikját.
E72-t ismerem, azt nagyon dícséri mindenki.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
HuMarc
veterán
válasz .Szaki. #44464 üzenetére
A HTC One V-t nagyon nem ajánlom, gyenge benne a HW, és sok róla a negatív visszajelzés. Ja és kopik.
Az LG a KP500 óta sokat fejlődött, de ez most nem számít, ebben a kategóriában nincs jó LG.
A Lumia 620-at ajánlom. És ajánlom még a Galaxy Ace 2-t."Jó lenne ha legalább 3 napig elmenne"
Okostelefonnal erről le is mondhatsz
-
matyi19
őstag
-
alpihun
senior tag
válasz .Szaki. #43041 üzenetére
Nekem valahogy ez a zte racer ii tipikus vagánygyermek telefon, de pl. zenei téren mint a telefon mint a lejátszó egy zenei csőd. Én nem hinném hogy kiszolgálna több éven keresztül.
(#43042) RolXX
Ennek a mininek ilyen "egyik kezedben nagyító, másikban fogpiszkáló" behatása van. A kicsi nem jó kifejezés. De azért megtapicskolok egyet. Ki tudja, lehet tetszeni fog.
Az lww már sokkal jobb dolognak látszik. Viszont itt jön közbe az, hogy erdélyi vagyok és itt drágábbak valamivel. Mert az x8+ egy 4-8 gigás kártya már súrolja a határt. A játékot sikerült újból túlértelmezned. Bár lehet én vagyok ómódi. Komolyabb játékokhoz itt a pc, A telefonra meg egy pacmanutánzat is megteszi.(#43043) quailstorm
Ahogy így mondod, bevillan pár régi képsor. Még mindig előttem van osztálytársam régi telefonja (minimum 25mm vastag, akkoriban jött be a bluetooth), többek közt az iskolaablakot is bedobtuk vele de sokat passzolgattuk egymás között is. Egy idő után minden földet érésnél hátlap, akku memória és simkártya, szóval minden jött ki, de azért működött, na én nem így tervezem most. Én is rengeteg "csodát" őrzök, de eddig megfeleltek, ha kellett, tudtam hívni velük. De most itt van líceum, a zsebpénzem hegyekben áll (jelzem 10forintosokban ). Egyre kevesebb időt leszek itthon, gépközelben, és zene nélkül nekem nem megy... És itt már a telefon úgymond státuszszimbólum. Mint régebb volt egy karóra, például.(#43044) meroly
Akkor újra belefoglaltam az esélyesek listájába az x3-02-t.(#43045) medvetalp78
Itt is az első megbízatásod.Köszönöm mindenki véleményét, sokat segítettetek. Így végezetül áldásotokat adnátok az xperia x8/mini vagy lww esetleg, x3-02 telefonok mindegyikére? A fent említett árbeli eltérés miatt az x8 lenne a befutó nálam.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
alpihun
senior tag
válasz .Szaki. #43001 üzenetére
Az Altexnek rengeteg kirendeltsége van, semmiképp sem online venném meg, és nem is feltétlenül ott. Azt csupán árazás miatt linkeltem, mert nem mindenki valutaváltó.
A full érintős ashákról sehol sem írnak sok jót.
Ezért új telefon kategóriában marad az asha 202 és az x2-00.
Illetve használt fronton képbe jön az x3-02, ami eddig személyes kedvenc és egy teljesen más kategóriában, de a kereten belül még ott van samsung galaxy 3 és a mini. Ezek közül előbbit jobbnak mondják de sokkal nehezebben beszerezhetőnek. A miniről mit gondoltok? Megbízható, gyors? Az ilyen árfekvésű okos(nak látszani akaró) mobilokban nem igazán bízok, több évre kellene.
És épp emiatt az x3-02 az eddigi favorit: ötvözi a 202-es és az x2-es tulajdonságait az összehasonlítós oldal szerint (5MP,több ram utóbbiból illetve 2,4es touchscreen előbbiből + 3G és wifi ami néha nem árt), illetve mindenféle tesztben gyorsnak, magabiztosnak nyilvánítják.Ezek alapján mit gondoltok? Mint látjátok nem aprózom el, és nem is szabad, hiszen szűk keretből akarom kihozni a maximumot ami bírja is pár évet.
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz .Szaki. #42993 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Viszont kifelejtettem egy fontos dolgot: nagy a tenyerem, nagyok az ujjaim, meg vastagok, szóval rémálom volna egy ilyen qwerty teló. Fogtam már ilyent a kezembe, de kezelhetetlen számomra, önkéntelenül több gombot nyomok le egyszerre. Tehát vagy hagyományos kivitelezésű vagy érintős (ha használt), de inkább új kéne.
Előbb kellett volna mondanom. De azért kösz.A nokia ashákból van ilyen ilyen is, mit szóltok egy 202/203 -ashoz? Van egyáltalán lényeges különbség a kettő közt? Illetve miért olcsóbb majdnem 2ezerrel a dual simes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest