-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz Quasi_modo #44479 üzenetére
Elhiszem... 3 éve váltottam, addig 5630-al nekem a TTPod volt az ász... Ezt a QuasarMX-et nem ismerem.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #26156 üzenetére
kösz!
kiszedve-visszatéve-megoldva -
picur220
veterán
válasz Quasi_modo #15911 üzenetére
A v5-ön akkor megy, akkor nem erre hallottam ezt, hanem a i8510-re. Valaki egy apróban írta, hogy csere N95 8GB-ra mert azon menne ka progik. A v5 rendszer még új, ezért lehet, hogy eleve úgy fejlesztették, hogy mindenre jó legyenek a progik.
-
Márton
nagyúr
válasz Quasi_modo #14744 üzenetére
thx
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13890 üzenetére
Az Apple-nek szerintem mindene tök jó! De bármi van az N97 nem ér fel vele sajnos!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13582 üzenetére
Én az utolsó 30 mobilamat tuti drágábban adtam el mint vettem! Azt hogy neked nem megy, az nem én dolgom!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13582 üzenetére
Én az utolsó 30 mobilamat tuti drágábban adtam el mint vettem! Azt hogy neked nem megy, az nem én dolgom!
Mi a kínnak küldi el kétszer néha?
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13580 üzenetére
Ez nem teljesen igaz! Mobil mint befektetsé nem a legjobb de lehet vele nyerészkedni! A Samsung 2 év garis meg minden! Sokkal jobban tartja az árát!
Az LG-k 90%-a mint a kínai zokni, megveszed és utána rádrohad lásd akár LG Arena![ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13443 üzenetére
Én meg azt írtam hogy semmiben sem jó! Az nem ugyan az Én azt mondom hogy irtó gagyi te meg h közepes! De ez off topic!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13441 üzenetére
Nekem volt az akksija elketyegett 1 napig halk a hangszóró gagyi műanyag érintője sem a legjobb! Minden megvan benne de semmiben sem jó
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13367 üzenetére
Hát az Majd nagyon nehéz lesz eladni ha nem jön be! Amúgy mennyibe fáj egy ilyen telefon?
-
copin
őstag
válasz Quasi_modo #13359 üzenetére
Ez nem hátrány.
szerk.: Megoldható a szervíz, de postázni kell. Amit én ismerek,az szingapúri és kanadai supportot ad.
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13359 üzenetére
Nem találtam semmit róluk tudtok link-elni? Sharp szerinted is?
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13101 üzenetére
Ez igy van a Samsung már szerintem jobb telefonokat hoz ki! De 40 ezer alatt még nincs okos Samsung!
-
del
csendes tag
válasz Quasi_modo #13096 üzenetére
Kiegészítés#2: Márka mindegy, nem vagyok elfogult. Az se baj ha csúsztatós, még nem volt olyanom, lehet tetszene. Okostelefon meg van egyáltalán 40e alatt?
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #13030 üzenetére
Legfeljebb vesz egyet a vaterán fillérekért kapni! De fix-be is vehet egyet 1 ezresért! És meglesz neki örökre tehát nem egy nagy befektetés ha már 100 ezerért veszünk telefont egy ezres belefér mindenkinek amúgy is! Sim Kártya Olvasók!
[ Szerkesztve ]
-
bope87
aktív tag
válasz Quasi_modo #12918 üzenetére
Nem feltétlenül. Csak mint lehetőségnek tetszett
-
Sly Bp.
addikt
válasz Quasi_modo #12846 üzenetére
Mert 70-ért vettem és 95-ért el tudtam adni csak ennyi az indok
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest