Új hozzászólás Aktív témák

• hbalu

tag

Üdv! Gondolkozok egy telefoncserén, remélem tudtok segíteni a döntésben. Most egy iPhone4-em van, használom egy éve, meg vagyok elégedve vele ugyan, de valahogy, hiányzik belőle valami, kezdek belőle valahogy kiszeretni, hiába egy szuper telefon. Lehet, hogy ez attól is van, hogy sokat olvasok a kétmagos telócsodákról, a 3 kiszemelt pedig az Optimus 2x, az optimus 3D, és a galaxy s2. A helyzet az, hogy nyilván úgy lenne pénzem akármelyikre, hogyha eladnám az iphoneomat, viszont félek a csalódástól nagyon, főleg a szoftverekre gondolok itt. Nagyon megszoktam ezt a telefont, hogy iszonyat sok prémium alkalmazás van rá, megszoktam a kezelését, mindent. Szerintetek érdemes várnom az iphone5re, hátha hoz valami olyat, ami eltántorít az androidtól? És a három telefon közül melyik éri meg legjobban? Most őszintén nagyon szemezek az SGS2vel, de egyelőre nem merek lépni. Amire nekem egy telefon kell, az az alkalmazások (játék is persze, meg jó GPS program), egyszerű kezelhetőség telefonálásnál pl, meg persze net, zene, videók. Előre is köszönöm a segítséget:)

Új hozzászólás Aktív témák