-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fieldgame
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni, hogy milyen telefont vegyek?
Újítani szeretnék egy telefont, csak nem tudom, hogy melyiket válasszam.
Jelenleg Nokia E66-m van, nagyjából meg vagyok vele elégedve (Egy két lefagyás), csak amire mostanában szeretném használni már nem lesz elég. Hamarosan apa leszek és sokat szeretnék fotózni és kiemelten videózásra használnám. Vennék egy kamerát, de az nem lenne mindig nálam. Ezért döntöttem a kamera helyett egy új telefon mellet.Amire használnám:
Első sorban videokamerázáshoz
másodsorban net és telefonálás. És jó lenne ha nem lenne lassú.Nokia N8, Samsung, HTC stb?
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv.:
Fieldgame -
tag
Sziasztok!
16 éves lánynak kellene egy telefon, a következőek lennének a szempontok:
-használt, 20k alatt (Vodafone-os)
-NEM érintős
-kizárólag Sony Ericsson... (nem lehet meggyőzni, igazi fanboy, akarommondani fangirl)
-bővíthető memória
-fotózásra és zenehallgatásra használja (K770-hez szokott)Ti mit ajánlotok?
Ezeket nézegettem: W705/W715, Yari, C901, K850, esetleg Elm -
Arpi71
csendes tag
Tovább megyek.... ZTE Blade vagy Galaxi mini?
-
Arpi71
csendes tag
Max 10e előfizetéssel.
-
6922
csendes tag
Tudtok nekem egy megbízható gsm boltot mondani ahol telefont lehet venni? merthogy a szolgáltatómnál nincs olyan telefon, amit én szeretnék. itt mindenki azt írja, hogy mivel már van xperia mini, nem érdemes az x10 minit megvenni, az előbbi meg csak t-nél és vodánál van
bár még gondolkozom, még nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy nekem nem lenne elég a tavalyi széria. -
Arpi71
csendes tag
E rendben is van.... csak melyik a megbízható és jó teló?
Samsung mini? -
Arpi71
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem telót ajánlani.
Amire kell: 1. Telefonálás.
2. GPS olyan verzió amihez nem kell net.Az android nem hangzik rosszul, de most nem szeretnék sokat költeni.
Pannon előfizetéses vagyok. -
-
andrás47
senior tag
Ti melyiket választanátok inkább,és miért azt okia C7 vagy ,Samsung Wave S8500?
-
mr.kocka
aktív tag
Szia,,
Okostelefon kell, vagy "buta"?
Ha a Telenor One Touchot nézed, akkor gondolom, okos.
Sony X8hoz mitszólsz? vagy, egy LG Optimus One?Én, nyomogattam pár percre ezt az One Touchot, de szerintem borzalmas.. Lassú, akadozik, csúnya a kijelző, nem, én azt nem ajánlom annyira. Csak, annak akinek nincs más választása.
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
feri1
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy telefont és amit szeretném,hogy tudjon:
- Telenor praktikum kártyás vagy független
- Nem internetezésre kell
- Szeretnék térképet megjeleniteni és lehetne legalább útvonaltervezés benne,ha esetleg navigálni nem tud
- Ne generáljon adatforgalmat a térkép használata, navigáció
- A telefon tudjon magyarul
- Max 35000 ft.
-Esetleg 3.5 jack kimenet
- Milyen aTelenor One Touch telefonja?Állitólag nagyon rossz a magyar android forditás.Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
mr.kocka
aktív tag
válasz nolika #34572 üzenetére
2.1 van az X8-on, nagyon rég volt, 1.6.
168mb van az X8-ba, nekem elég volt.
Galaxy Mini is jó választás, ha együtt tudsz élni a pixeles kijelzővel.
Mondjuk, az a ~10000FT eléggé a Galaxy Mini felé billenti a mérleget, bármelyik telefonnal szembe.[ Szerkesztve ]
-
nolika
senior tag
válasz mr.kocka #34571 üzenetére
Értem, itt a mobilarénában sem biztosak a RAM méretben a t-mobile leírásban meg 128mb van írva:[link] plusz ezen android 1.6 van, de elvileg ez átflashelhető.
Mivel az ár most tényleg döntő, és ezek a masinák másra nem nagyon valók, sztem a galaxy mini-t választom. Aki akar lebeszélhet róla
[ Szerkesztve ]
-
mr.kocka
aktív tag
válasz nolika #34570 üzenetére
Hoppá, az Optimust összekevertem az One-val. Így, ez sem ajánlott. Semmibe nem jobb, ez esetbe, inkább a Galaxy.
X8-ba 256ram van. Én szerintem azt venném, a kijelző jobb mint a többibe, (kiv. Blade), és nagyobb is mint az X10 Mini.
Blade-t azért nem vennék, mert nagy és jó kijelzője van, de nem túl strapabírók, elég sok hibásról hallani, + az a nagy kijelző elég sokat fogyaszt, az akkujára panaszkodtak, hogy gyengébb mint a többi.
-
-
sedo
tag
válasz pszili8 #34564 üzenetére
Mivel kb azonnal volt szükségem a telefonra, és szombat volt, jelentősen szűkültek a lehetőségeim 25k-ért vettem, 2év garral. Rengeteg helyen ilyen "akciós" csomagban lehet megtalálni neten, ott érdemes utána kérdezni a dolgoknak, mert az egy dolog, hogy ehhez a telefonhoz amúgy sem adnak túl sok tartozékot (konkrétan az akksit, amennyiben az annak tekinthető, és a töltőt ), de ezeken a helyeken néha doboz sincs, pár hónap gart vállalnak (még ha a ptk szerint ez nincs is így, de kinek van kedve vitatkozni), nincs magyar menü, stb.
-
mr.kocka
aktív tag
válasz nolika #34567 üzenetére
Szia,
Az én sorrendem. (árat figyelembe véve.)
Optimus Me
Blade
Galaxy Mini
X10 miniAzért, azt ne felejtsd el, Blade-nél, hogy nagy kijelzőnek kell is a több ram + proci, szóval nem gyorsabb mint a többi. És, azzal sokat kell foglalkoznod, hogy jó legyen. (rom csere, stb.)
Esetleg, X8 nincs a listán? Én nem vennék X10 Mini-t, nagyon pici a kijelzője, férfinek nem való szerintem. Netezni borzalom vele..
[ Szerkesztve ]
-
nolika
senior tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában állok.
Adroidosok táborába szeretnék belépni. Ez ügyben telefont keresek, újonnan előfizetéssel.
Amire használnám:
Netezés(minimális szinten, hogy 1-1 oldalt megnézzek, meg hogy ne vigyek 3 kiló cumót néhány weblap böngészése esetén), Zenehallgatás
Árkategória 20.000 HUF környékén, előfizetéssel.
A lehetséges versenyzők(árakkal):Galaxy Mini 14155
Optimus ME P350 14155
ZTE Blade 23655
X10 mini 23655
Nagyjából mindegyiknek azonos hardvere van(mondjuk a ZTE-nek nagy kijelző + több ram).Ezek T-mobile-osok, és csak ez érdekel. Szerintetek?
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani olyan Dual sim-es telót ami megbízható,olcsó? Anyumnak kéne,fő szempont a dual sim,és ha lehet 'candybar' vagyis gombos legyen,egyszerűen kezelhető,6300-ról váltana.Eddig a Myphone 6680-at és a 8920-at néztem,de gondolom léteznek más alternatívák is.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
mr.kocka
aktív tag
Hát, ha Android kell, hasonló áron nincsen ami jobb. Hasonló árkategória a ZTE Blade, Galaxy Ace, mind2-t lepipálja nagyon simán. Volt Defy-m, jó telefon, ráadásul a strapát is jobban bírja, ami azért nem hátrány... Bárki leejtheti, vagy bele valamibe.. Elég gyors a szoftvere, normál avi filmeket konvertálás nélkül viszi, játékba is jó, ha piros lencséset fogsz ki, még HD videót is lesz. Ja, és az összes Defy független, ami szintén jó dolog.
-
Fieldgame
csendes tag
Sziasztok!
Újítani szeretnék egy telefont, csak nem tudom, hogy melyiket válasszam.
Jelenleg Nokia E66-m van, nagyjából meg vagyok vele elégedve (Egy két lefagyás), csak amire mostanában szeretném használni már nem lesz elég. Hamarosan apa leszek és sokat szeretnék fotózni és kiemelten videózásra használnám. Vennék egy kamerát, de az nem lenne mindig nálam. Ezért döntöttem a kamera helyett egy új telefon mellet.Amire használnám:
Első sorban videózni
másodsorban net és telefonálás. És jó lenne ha nem lenne lassú.Nokia N8, Samsung, HTC stb?
Előre is köszönöm!
Üdv.:
Fieldgame -
mijos
senior tag
A kérdésem ugyanaz mert nem kaptam választ
Sziasztok.
Jövőhét elején lesz esedékes a telefon vásárlás. 50 ezer forint körül szeretnék venni. A kérdésem ugyanaz, mint körülbelül 2 hete. ~47 ezerért Motoroly Defy-t tudok kihozni a Vodától. Van más telefon ami ilyen árkategóriában megközelíti, ugyanolyan teljesítményt nyújt, esetleg még le is pipálja ?" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Matekb
csendes tag
válasz Idiofil #34554 üzenetére
megmondom, hogy mi a fontos: könnyű kezelhetőség, gyors szoftver, és könnyen kezelhető zenelejátszó.
többi nem érdekel. azért esett a választás erre a kettőre, mert ezek nem simogatósak, és számomra (senkit nem megbántva) ha telefon, akkor Nokia és SE. SE felé pedig nem találtam "klasszikus" telefont, legalábbis a T-Mobile-nál. -
-
Matekb
csendes tag
Sziasztok,
telefonválasztás előtt állok. Két lehetőség van: Nokia E52 vagy X2-00. Mik a tapasztalatok? melyik hogy bírja? szoftverekkel nincsenek gondok?
-
-
driven
csendes tag
válasz driven #34530 üzenetére
Sziasztok,
túl nehezet kérdeztem, vagy nem írtam körül eléggé, esetleg nem létezik olyan telefon ami elmegy egy feltöltéssel 4-5 napig, ha csak alap funkciók vannak használva (nincs mobil net, nincs bluetooth, wifi esetleg nagy ritkán)? Belépő szintű Androidos cuccok közül mi az, ami kis elegáns, nőies és megéri az árát?
Köszi,
DD -
-
hbalu
tag
válasz Idiofil #34544 üzenetére
még az usb otg érdekelne, optimus 2x tudja? sgs2 igen, azt tudom, jó dolog is ez, hasznos lenne nekem.. a várakozással meg igen, az a baj, hogy le fog esni az ára az i4nek ha kijön az 5.. egyébként videók alapján az optimus 3d nem a leggyorsabb, lassan reagál mindenre, a galaxys2-t próbáltam élőben, na az villámgyors az fix.
-
Slash03
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlás előtt állok és a 2 kiszemeltem, a Sony Ericsson Xperia mini vagy az Iphone 3GS. Szerintetek melyiket éri meg megvenni?
"A szíved kitárd, és tépd a gitárt......"
-
feri1
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy telefont és amit szeretném,hogy tudjon:
- Telenor praktikum kártyás vagy független
- Nem internetezésre kell
- Szeretnék térképet megjeleniteni és lehetne legalább útvonaltervezés benne,ha esetleg navigálni nem tud
- Ne generáljon adatforgalmat a térkép használata, navigáció
- A telefon tudjon magyarul
- Max 35000 ft.
-Esetleg 3.5 jack kimenet
- Milyen aTelenor One Touch telefonja?Állitólag nagyon rossz a magyar android forditás.Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
Idiofil
aktív tag
Hát ennyiből azért nehéz dolog. Természetesen egyik telefonnal sem bonyolult a telefonálás/sms küldés. Szerintem alkalmazásokban nem lesz gond az androiddal. Optimus 3D nekem nem jött be. Fájt tőle a szemem/fejem 10 perc után. Amúgy semmi extra. Viszont faszán gyors. Optimus 2X egész jó, bár gyári rom állítólag kerülendő. Galaxy S2 olyasmi szinten van mint az optimus 2x. Annak a romjáról nem tudom semmi. Nekem az Optimus 2X tetszik a legjobban. Hát iPhone 5....kitudja...lufaszt nem lehet tudni róla...
Ha nem akarok eladni a 4eset, akkor megvárod, nem fog számítani, hogy letolja az árát."Those who want respect, give respect"
-
hbalu
tag
Üdv! Gondolkozok egy telefoncserén, remélem tudtok segíteni a döntésben. Most egy iPhone4-em van, használom egy éve, meg vagyok elégedve vele ugyan, de valahogy, hiányzik belőle valami, kezdek belőle valahogy kiszeretni, hiába egy szuper telefon. Lehet, hogy ez attól is van, hogy sokat olvasok a kétmagos telócsodákról, a 3 kiszemelt pedig az Optimus 2x, az optimus 3D, és a galaxy s2. A helyzet az, hogy nyilván úgy lenne pénzem akármelyikre, hogyha eladnám az iphoneomat, viszont félek a csalódástól nagyon, főleg a szoftverekre gondolok itt. Nagyon megszoktam ezt a telefont, hogy iszonyat sok prémium alkalmazás van rá, megszoktam a kezelését, mindent. Szerintetek érdemes várnom az iphone5re, hátha hoz valami olyat, ami eltántorít az androidtól? És a három telefon közül melyik éri meg legjobban? Most őszintén nagyon szemezek az SGS2vel, de egyelőre nem merek lépni. Amire nekem egy telefon kell, az az alkalmazások (játék is persze, meg jó GPS program), egyszerű kezelhetőség telefonálásnál pl, meg persze net, zene, videók. Előre is köszönöm a segítséget
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudnátok ajánlani best-buy készüléket 10-20K között úgy, hogy akár használt, de jó állapotú is lehet? Egy S.E K510i-t váltana, és ha multimédiában gyenge az nem akkora probléma, mert van egy Ipod Touch 4G-m erre a célra. Igényeket most nem írnék, nem tudom mire váltsam le :S üdv
-
chaval
tag
Sziasztok! Xperia Neo-n gondolkodok. De még kikérném a véleményetek is. Erről a telóról is, illetőleg ti mit ajánlanátok ~70E(Előfizetéssel beleférne a Neo, a Telenornál) környékén. Fontos lenne a jó kamera, az android és a sebesség.
-
mr.kocka
aktív tag
válasz denieBoy #34531 üzenetére
Szerintem egyáltalán nincs gond az N95 aksijával. 3DB volt, abból 2aksija teljesen jó volt. Használtan vettem mindet.
E71-nek annyira nem kicsi a kijelzője szerintem, teljesen jól látható. Nem kisebb mint egy átlag telefonnak..
De, ha nem, akkor nézd meg az E52, E66 -ot. E52-t 20körül kilehet fogni, ha ügyesen keresel.Sonynál sajna nem nagyon van, max ilyen W995 - de az meg inkább multimédia telefon, azon nem túl sok értelme van a netnek, gps progik se nagyon vannak rá. Max, X8 van, deaz meg Androidos..
Samsung.. 20.000-ig ott se sok, amibe wifi van, talán egy Monte, de abba meg szintén nem nagyon fogsz tudni GPS - t használni.. Más hirtelen nem jutott eszembe, csak Omnia, de annak meg az akksija tré.Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
denieBoy
tag
válasz mr.kocka #34514 üzenetére
Hi,
Köszönöm a választ. Igaz ezek már okosok lesznek, kicsit bekeveredtem a full nagy kijelző és android = okostelefon, pedig ez nem így van...
Mobilarénás teszt alapján N95 szintén harmatos akksi téren, akkor mát N85 ami designra nem túl meggyőző, viszont mellette szól a OLED kijelző és mobilaréna szerint eldöcög 3-4 napot is ha nincsen nyüstölve. Tapasztalat valaki N85 akksi ügyileg?
E71 végül is nem lehet rossz, van egy Blackberry a családban én nem vészes, kijelzőjét találom kicsinek talán. Akksi fronton viszont ok lehet.
Samsung, Sonye, ... háza táján mi a felhozatal? Ötlet?(legyen wifi, és sok akksi, esetleg gps)
Üdv/
DDaVe
-
driven
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
barátnőmnek szeretnénk telefont venni, kb. telefonálás/sms/mms a követelmény, illetve fontos hogy gyors legyen a telefon (ne gondolkodjon 3 másodpercig egy menüponton, gyorsan induljon...) és az akksiidő legyen kb. 4-5 nap. Azt már csak én teszem hozzá, hogy egy elegáns, vékony telefon nézne ki igazán jól a kezében.
Tudtok ajánlani ilyen dobozkát?
Köszi, Dénes
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok,
Édesanyámnak szeretnék venni egy telefont, minél egyszerűbbet, újat 20 ezer alatt. Lenne még két feltétel, kinyitós vagy szétcsúszós legyen mert a gombot úgyis elfeledné benyomni, és a szine piros legyen vagy bordó, nem magenta.
Létezik még ilyen?
Köszi
-
p00h
tag
köszönöm a tippeket, defy boldog tulajdonosa lettem!
-
inkubator
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, akkor megbizonyosodtam hogy a ZTE Blade jó választás. Közben kiderült hogy akinek kell a telefon kell csak új jöhet szóba. A blade így is belefér a piros szolgáltatónál 35.000. Én mindenképpen az android felé terelném ismerősömet mert már 3-4 hónapja használok Androidot és elégedett vagyok vele. HA mégse android felé kacsingatna akkor mi más jöhet szóba 30-35-ért? Elvárás továbbra is a megbízhatóság (abban az értelemben hogy szervizbe ne kelljen vinni mint annó az E52-ről hallottam és a Defy-ket is).
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
mijos
senior tag
Sziasztok.
Jövőhét elején lesz esedékes a telefon vásárlás. 50 ezer forint körül szeretnék venni. A kérdésem ugyanaz, mint körülbelül 2 hete. ~47 ezerért Motoroly Defy-t tudok kihozni a Vodától. Van más telefon ami ilyen árkategóriában megközelíti, ugyanolyan teljesítményt nyújt, esetleg még le is pipálja ?" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Idiofil
aktív tag
válasz #40993792 #34524 üzenetére
Ezt aláírom, igaz, hogy kifelejtettem. De én nem nagyon csináltam garis telót otthon főzött rommal ellátni. Ez azért fontos, mert aki csak így kiírja, hogy milyen telót venne, valszeg nem fog otthon főzött romokat pakolgatni, meg rootolni.
Ergo marad a gyári romnál, max várja az OTA frissítért, esetleg kábeles update-et csinál..."Those who want respect, give respect"
-
krisz1019
csendes tag
Sziasztok!
Sztetek: Nokia x3-02 vagy Nokia c3-01?
Köszönöm! -
mr.kocka
aktív tag
válasz inkubator #34517 üzenetére
Blade, X8, Galaxy Mini, Optimus One,.. talán ezek amik ebben az árkategóriában a legjobbak..
Blade: Nagyfelbontású kijelző - talán túl nagy is - emiatt gyengébb picit az akku
X8: Gyárilag csak 2.1van rá, Multitouch nincs sajnos
Galaxy Mini: Gyenge kijelzőfelbontás
Optimus One: Ebben nincs nagyon gyenge..Blade kb. 25, Optimus picivel drágább, Galaxy Mini és X8-at pedig 20körül kaphatsz.
-
inkubator
aktív tag
Milyen okostelefont ajánltok 30.000-ért ami megbízható? Új és használt is szóba jöhet.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
mr.kocka
aktív tag
válasz denieBoy #34513 üzenetére
Szia,
De, okostelefon lesz valószinűleg, mert a GPS - WIFI inkább azokba van.
N95 ? Kopik sajnos a háza, illetve szalagkábel hiba előfordulhat, de ezeket tudja amit te megadtál.
N96? Bár, én inkább a 95-öt venném..
E71? Ezzel nincs baj, ha szereted a qwerty-t.Szerk: N95 8GB? Az nem kopik, és annyi szalagkábel hibás sincs..
Mondanám, hogy Omnia, de az nem bírja 2-3napig.
[ Szerkesztve ]
-
denieBoy
tag
Sziasztok,
Milyen mobil telefont tudnátok ajánlani, a következő paraméterekkel:
- Wifi
- GPS (de nem feltétlen)
- Aránylag nagy kijelző
- Akksi több mit 3 nap
- max 20eTehát a lényeg, hogy legyen egy mobilom amivel lehet wifzni és ne keljen két naponta töltögetni (gondolom így az okostelefonok kizárva).
Nokia N, E-ket nézegettem, de nem nagyon ismerem a piacot ilyen téren.
Előre is köszi!
/D
DaVe
-
Idiofil
aktív tag
Helló!
Szerintem 50ezerig elég érdekes lesz. ZTE Blade azért nem ajánlatos, mert bár olcsó és egész jó specifikációja van, túl jó is pl a kijelző és nem bírja a proci. Wilfire tényleg nőies.Az LG Optimus One egész pofás telefon, most én is olyat használok. Bár egy picit lassúcska és az akkumulátor sem egy izmos darab. Motorola Defy-t még nem böngyörgettem.
Első ötlet egy E72 volt, de telóboltos mondta, hogy mostanság aránylag sokat visznek vissza.
Esetleg függetlenül HTC Legend.
Gyorsaság mennyire fontos?
Nem nagyon lesz sztem olyan teló, ami nagy touchscreen-gyors-android-1napnál többet bír....
szvsz"Those who want respect, give respect"
-
p00h
tag
Sziasztok!
Sikerült ma kettétörnöm az e52-met ezért holnap vennék t-mobilnál 2 év hűséggel telefont! Jó lenne ha tudnátok segíteni mit érdemes most venni? Nem szeretnék megint ilyet, nagyot csalódtam benne, rengeteg szoftveres baja volt és netre használhatatlan.
Az elvárásaim:
-legyen benne vaku, elemlámpa lehetőség
-gps
-lehetőleg android
-főleg telefonálásra, smsre használnám, de néha neteznék is
-ne 1 napig bírja az akksi
-használható méretű kijelző (x10 mini kizárva pl)
-kb 50ig a fenti feltételek mellett.
Amiket néztem:
-motorola defy
-samsung galaxy ace
-zte blade
Az lg optimus one elég óvodás kinézetű, htc wildfire meg nőies, zte blade van a páromnak, de kicsit ódzkodok tőle lassúsága miatt (még angry birds is akad ) és nincs vaku. Szal ezek maradtak. Melyik a jobb? Általában hosszú távra (3-4 év) veszek telefont.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
CarKiller47
tag
válasz Dexter-2000 #34501 üzenetére
Kapacitív S-LCD kijelző, 3,7"
-
danilla
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat
-
Golf4
csendes tag
Végre kiválasztom a telefont erre puff. Kicsit elbizonytalanodtam.
Nem kevés a Samsung Galaxy Ace 150 MB memóriája? (Defy 512, Xperia Mini 320, HTC Wildfire S 512)
-
krisz1019
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vmilyen telefont venni,piros szolgáltatónál.....
Csak telefonálásra,sms-re használnám,néha net (előfizetéshez választott net lenne).....
Max. 17 ezer ft-ot tudnék érte adni..
Ez az árlista..rám a klasszik ár vonatkozna (2.oszlop)..
http://www.vodafone.hu/letoltes/elofizeteses-arlista.pdfSegítsetek légyszi,mert nagyon tanácstalan vagyok....
Vagy javasoltok inkább használtat?Hol vehetek esetleg megbízható használt készüléket?Igaz,akkor sem tudnék többet adni most telefonért sajnos!
Köszönöm! -
Dexter-2000
őstag
a htc desire s nek milyen kijelzője van? kapacitív?
illetve super amoled es vagy milyen?Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- DIGI internet
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?