-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika13
tag
válasz Khelben #34610 üzenetére
Akkor bocsánat, ebben az esetben tökéletes.
Jelenleg már ez a telefon is kifutó, szerintem üzletben nem nagyon fogjátok megtalálni.
Webshopon még rendelhető, de már csak pár db van belőle.Új előfizetéssel 30000 forint a telefon. Ennyit megér, mert nagyon jó kis telefon.
-
tomika13
tag
válasz Lacazr93 #34490 üzenetére
Telefonban lehet, hogy nem a legjobb, de azért az x8 nem sokkal veri az u8500-at, az ot990-et nem teszteltem még, ezért nem nagyon tudok róla mit mondani.
Viszont a huawei táblagépe nagyon jó, már egy ideje megvan, és a galaxy tab 10.1 nem sokkal jobb...Ennyire azért ne írjuk le a márkát.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomika13
tag
válasz mr.kocka #34460 üzenetére
Úgy látom az oprendszerben egyet értünk, ez szintén tény, hogy a bada nem a legjobb, bár kitudja mit hoz a 2.0, de alapvetően a programok miatt jobb az android plusz a gps, a badában siralmas, (M3-ason azt jelezte, hogy amerika nyugai partján vagyok, jó is lett volna), ha nem fontos, mint nekem, akkor wave, ami kell rá, azt meg lehet venni, de telepakolni fölösleges dolgokkal már nem lehet, bár van rá egy-két jó free is. Összegezve, szoftveresen az android nyert!
Az Acenek a kijelző minősége viszont nagyon gyatra. olyan mintha egy üveglap alatt lenne a kép, a kijelzője csak tft rossz felbontással, nekem ezért nem kellene, pedig nagyon akartam olyat, amikor megláttam élőben, egyből x-eltem, és emiatt lett wave.
Más lett volna a helyzet mondjuk egy SGS-el szemben, csak hát az ára, na ott már jó a kijelző.[ Szerkesztve ]
-
tomika13
tag
válasz Dexter-2000 #34458 üzenetére
A kapacitív kijelzőnek nincs hátránya a rezisztívvel szemben, jobb és kész!
A tisztaság a jobb minőségnél kezdődik, pl amoled, superamoled, clear lcd, stb. Ezek a jók.
Ahol azt látod, hogy TFT, ilyenek, azok nem a legjobb minőségűek.mr.kocka:
világos, hogy használatban jó az android, de pár alapprogramot muszáj vagy felpakolni, hogy rendesen működjön a dolog, (Apps kill) megoldható.
Viszont, ha nem fontos a programbővíthetőség, akkor wave.
Ha láttad már egymás mellett a két telefont látszik a diferencia.
Az android, és bada között, mindenki el tudja dönteni, hogy melyik tetszik jobban, viszont a telefont szerkezetileg nézve a wave a jobb, ez tény. ( RAM, Proci, Kiejlzőméret, Felebontás, stb)Tom
-
tomika13
tag
válasz Gaerity #34450 üzenetére
Hello!
Ha nem fontos, hogy rengeteg programmal tudd bővíteni a telefont, leginkább ez alatt a játékokat értem, akkor inkábba wave 2.
A kiejlzője nagyobb, és minőségben sokkal jobb, illetve megbízhatóbb, mint egy android.
Van ilyenem is és oylanom is, de az android gyakrabban fagy, a Bada viszont stabil, csak kevesebb program van rá, jellemzően fizetős cuccokk a jók.
Tört programokat nem lehet rá tenni, erre nem nagyon van megoldás.Én a wave 2re szavazok
Üdv: Tom
-
tomika13
tag
válasz tomika13 #34446 üzenetére
Na akkor mégegyszer így utoljára foglalkozva ezzel a dologgal.
E52 fórum.:
Megkérdeztem, hogy meg lehet-e oldani, ez jött rá:
(#17387) Kobak77 válasza tomika13 (#17386) üzenetére.
Meg. Phonetorch a te szoftvered. Pénzes, keresni kell de találni működő letölthetőt.
-
tomika13
tag
válasz meroly #34418 üzenetére
Hello!
Megnéztem most kollegánál a telefont, az egy dolog, hogy nagyon lassú volt a telefon, de nem volt benne gyárilag ilyen lehetőség.
Wave 2-re simán volt ilyen program, korábban nokia 6600-ra is volt olyan, ahol a kijelző fehéren világított.
Ismerősnek volt 5800, ott viszont meg lehetett valahogy oldani, és szintén symbian, ezért gondoltam, hogy van rá valami ilyesmi.Tom
-
-
-
tomika13
tag
válasz mrdan206 #34414 üzenetére
Hello!
Szerintem valamilyen programmal biztos, hogy meg lehet oldani, ha gyárilag nincs ilyen lehetőség, de talán jobb, ha ez E52 fórumban érdeklődsz, ahol használják is a telefont.
http://mobilarena.hu/tema/re_nokia_e52_femes_mindenes_9_9_millimeterben/friss.html
[ Szerkesztve ]
-
tomika13
tag
válasz Babetta-X #34403 üzenetére
Hello!
Nem ismerem igazából a tattot, de hogy őszinte legyek inkább a HTC.
Az android szerintem jobb, mint a symbian, főleg, hogy az N95, már régebbi model.
Az androidban az a jó, ami régen a symbianban is jó volt, ha valamilyen programra szükséged van, telepíted.
Az android, most így működik, csak jobb minőségben.Szerintem HTC
-
tomika13
tag
válasz #40993792 #34345 üzenetére
Előre is bocsánat, rossz helyre nyomtam a választ.
Golf4 részére:
Helló!
ZTE már nem lesz a t-nél, így inkább gondolkozz a HTC-ben.
Egyébként nem rossz készülék, az általad felsoroltaknak megfelel, és nagyon jók a HTC készülékek.
Bár árban kicsit a 40 felett van, de megéri.Üdv: Tom
[ Szerkesztve ]
-
tomika13
tag
Hello!
Szerintem erre a célra pl.: nokia C3-00.
Nagyon jó telefon, elég sokáig használtam, de azt nem tudom, hogy az ovin keresztül tudsz-e sms-t írni, én úgy emlékszem igen, de ez nem 100%.
A burkolat ugyan műanyag, de egy két méter magas esést betonra, simán bírt, egy kis karcolás lett csak rajta. Wifi van benne. Memóriakezelés is jó a telefonban.
Sms-ben profi. És az aksija nagyon jó.
Ára: 30000 - telenornál.
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/nokia/c3-00/szurkeÜdv: Tom
-
tomika13
tag
válasz V.Zoltán112 #34115 üzenetére
hello.
Véleményem szerint a galaxy mini a jó választás.
A kijelzője jobb, van multy touch, wifi ilyesmi benne van, zenére tökéletes.
Az lg-vel szemben az előnye, hogy szebb. -
tomika13
tag
válasz andrás47 #33917 üzenetére
Hello!
Ismeretségi körben használják a telefont, ha nem navigálsz rajta, és a vakut nem használod napi szinten, akkor átlag 5 napot kibír a gép. De nyílván, ha sokat telefonálsz, akkor kevesebbet, de arányaiban nagyon jónak számít.
Térerő tekintetében a Nokiák kiemelkedőek, legalábbis nekem nem volt gondom vele, se vidéken, se autópályán, se metróban, mindenhol működtek rendesen, egyedül a határ mentén volt nagyon gyenge a térerő, de telefonálni lehetett vele.
A Samsungoké ezzel szemben nagyon gyengék, ezzel már sokszor pesten is gond van, nemhogy autópályán…
A Sonyról elég vegyes visszajelzést kaptam, van akinek jó, van akinek nem. -
tomika13
tag
válasz Colnago #33910 üzenetére
Összességében nem rossz készülék, bár a Samsungoknak a térerővel mindig gond van, a Nokiáké stabilabb legalábbis én ezt tapasztaltam.
Ha anyagilag belefér a C2, akkor szerintem inkább azt válaszd.Kicsit jobban utánanéztem.
A c2 és x2 között nagy különbség nincs.
Én azért venném inkább a c2-t, mert 3G-s, gyorsabb a net rajta. Zeneileg semmi különbség nincs a két telefon között, ugyan az a standard nokia, (pl 5130 hiába xpress music, ugyan úgy szólt, mint a c3-00.) Gombok ugyan nincsenek oldalt rajta, ezt ki lehet bírni, headset gombját, ha megnyomod, úgyis átvált a következő számra.
A kamera meg lehet, hogy nagyobb, de nincs autofokusz, ezért olyan nagy differencia nem lesz közte. És nem utolsó sorban elegánsabb is a c2.[ Szerkesztve ]
-
tomika13
tag
válasz Colnago #33908 üzenetére
A vodának is van EDGE hálózata, igazából ez szinte országos szinten, mind a három szolgáltató már lefedte (nagyjából), ahol nincs, ott GPRS lesz, ez szerintem mindenhol van, legalábbis én t-nél ezt tapasztaltam még a c3-mas nokiámmal.
(#33907) meroly ->
jogos kiegészítés, még reggel volt nagyon, megkavartam a gsmmel.
-
tomika13
tag
-
tomika13
tag
válasz krisz1019 #33894 üzenetére
Ebben a szegmensben a c3 szerintem tökéletes.
Ha netezni csak alkalmanként fogsz, akkor méginkább. Az e-mailezés nagyon jó benne, opera minit, ha rápakolod, akkor jól kezelehető a böngésző is.
A fényképezést pedig tiszta időben érdemes, vagy olyan dolgot, ami közel van. -
tomika13
tag
válasz krisz1019 #33891 üzenetére
Megint én.
Az x3-02-re rengeteg negatív visszajelzés volt.
Volt olyan, hogy csak gondolt egyet a telefon, és lefőtt, a leggyakoribb, hogy lefagy és újra kell indítani. nagyon sokan panaszkodtak rá.
A c3-00 stabil, de kamerában nem a legjobb, illetve nem 3gs, de netezni éppen lehet vele, bár egy kicsit lassú. Én használtam egy ideig.
Az x3-ba nincs autofókusz, tehát nincs nagy jelentősége a megapixeleknek.
Árban mennyit szánnál egy ilyen telefonra? -
tomika13
tag
Helló!
Ha nem fontos az, hogy telepakold fölösleges dolgokkal, amik lehúzzák az aksit, és egy stabil telefont szeretnél, akkor szerintem wave.
Hasonlóan jól lehet bővíteni, személyreszabni, és jelentős diferencia van a tudás között pl. proci.
Én ezeket mérlegeltem, és mindent összevetve a kettő közül wave.
A defy olyan, mintha egy üveglapot nyomkodnál a kijelző felett, nekem nem jött be.Üdv :Tom
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Warhammer 40.000
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest