-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
válasz PociAti #4908 üzenetére
Szia!
Havonta olyan 30 ezer forint megy el sajna nyomtató szalonban.
Tisztában vagyok vele mennyibe kerülnek a tonerek hozzájuk. De ha a 4 új kazettával számolok pl. 90.000 ft. És azok tudnak a becsült 3000 oldalból csak 2000-ret, akkor 45 ft költségen nyomtatok elvileg 1 oldal színest. (a mostani szalonos 100-170 ft helyett).Ebből a kalkulációból indultam ki. És nem kell legalább elmennem külön ezért szalonba egyszer, majd másik esetben még egyszer is, amikor elkészültek.
Amúgy különféle dokumentumok, képek, grafikák amiket nyomtatok. Olyan 70-30 arányban a fekete-fehér javára.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni:
Néztem itthonra + vállalkozáshoz színes lézer nyomtatót.
Többségben szöveg és fekete-fehér grafika, illetve színesben szintén grafika és néhány kép.
Biztosan előfog fordulni kisebb-hosszabb szünet a használatban.Az egyik kiszemeltem egy OKI C332dn a másik pedig egy Kyocera Ecosys P5021CDN.
Szerintetek melyik nyomtatót érdemesebb venni? Vélemény esetleg?Illetve, ha tudtok ajánlani 70 ezer ft körül színes lézer nyomtatót, azt is szívesen venném.
Köszi szépen előre is!
Üdv: Dave -
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
A lézer nyomtató hosszú távon tényleg olcsóbb, mint a tintasugaras?
gondolok ez alatt a patron/toner cserére.Toner drágább, de hosszabb ideig elég, patron, ennek ellenkezője.
Lézerből érdemesebb a színest megvenni?
40-50 ezer Forintért, már lehetne kapni elfogadható, vagy inkább jó lézer nyomtatót.
Mondjuk havi 500 lap nyomtatásáról lenne szó, oklevelek is, meg hasonlók.Köszi, üdv: Dave
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest