-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca112
tag
válasz Lesliegold #1343 üzenetére
Szia.
Nekem ez bevált 4300-nál
Menü gomb nyomogatás 8-asig, utána egy sima oké és kinyomtatja, hogy mi újság van.Üdv
-
Rick4
félisten
válasz Lesliegold #1295 üzenetére
Én azt mondom, egy chip kb 3$, azaz 600Ft. Nem kell 3000-ért megvenni, ennyire egyszerű.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
formasu
tag
válasz Lesliegold #1295 üzenetére
Hátha valaki tud válaszolni!
A Samsung SCX 3205-ös nyomtatóhoz az MLT-D1042S jelzésű tonert írják. Van olyan hely, ahol jobb áron adják ezt, és azért még "minőségi"is?
Az a leírás, amelyben az szerepel, hogy a dec. előtti gyártású gépek elfogadják az után gyártottat, kipróbálta már valaki? Az eddigi hozzászólásokból látom, hogy egy tonert mindenképpen venni kell. Ez milyen lehet? Eredeti, vagy után gyártott? Egy tonert hányszor lehet tölteni? Egy töltéshez még cserélni is kell alkatrészeket a tonerben, a poron kívül? Ennek mi a költsége? Ismer valaki olyan Firmware-t, ami nem nézi, hogy milyen a toner? Ha igen, a töltöttségi fokát azért kijelzi, vagy ehhez chipet kell cserélni mindenképpen?
Ha Firmware-t cserélünk, utána szükség esetén vissza lehet tenni a "gyárit" ?Az ebben lévő chipet nem lehet töltéskor "lenullázni"?
Köszi.[ Szerkesztve ]
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
MEGATONER
csendes tag
válasz Lesliegold #1292 üzenetére
a kezdő toner általában kisebb kapacitású, ezért ha megtölteted, akkor az is kevesebb oldalt fog tudni.
Az ilyen saját felelősséges helyek szerintem felejtősek, azért fizetsz, hogy meg legyen csinálva rendesen, tehát mindegy, hogy eredetit, vagy utángyártottat viszel tölteni.
-
formasu
tag
válasz Lesliegold #1282 üzenetére
Érdekes, 50%-os nagyításban csinálja, ekkor eléggé mosott a képe a kicsi betűknél. Ahogyan nagyítom, úgy javul, és amikor Copy-t csinálok, és utána kinyomtatom, akkor a kis betűk is jónak tűnnek!
Akkor lehet, hogy a monitorom megjelenítésével lehet a gond, és nem a scanneléssel?Más kérdés: Copy-t csinálok, ég a "Front", beszkenneli, utána kigyullad a "Back", és addig nem nyomtat, amíg ezt is megnyomom. Utána kétszer kinyomtatta egymás alá egy lapra az eredeti szöveg alsó felét, a felső felét meg nem nyomtatta ki. Mit csinálok rosszul? Csak egy oldalt szeretnék másolni!
Hogyan csináljam, ha két oldalt másolnék egy lapra, vagy teljes méretben két lapra?Én is várom, hogy elfogadja-e majd az után gyártott tonert, mert az enyém: 2010. Októberi
[ Szerkesztve ]
-
formasu
tag
válasz Lesliegold #1278 üzenetére
Egy kérdés Hozzád, vagy akinek van 3205-ös gépe!
Szkennelek egy oldalt, ahol vannak nagyobb, és kisebb betűk. A nagy betűk szépek, de a kicsik mintha "szellemképesek, mosottak" lennének! Ha felnagyítom, javul a helyzet, de nem tisztul ki teljesen. Próbáltam csak a szkennerrel, jpg-ben, és Adobe Acrobattal pdf-ben is készíttetni, sőt a beállításoknál a skálát áthúztam a "minőség" oldalra, és akkor sem lett szép! Feketében, és színesben is kipróbáltam, egyforma!
A régi, 10 éves Mustek szkennerrel ilyet nem vettem észre!Ezt így kell elfogadni, valamit állítani kell, vagy esetleg hibás a készülékem?
-
formasu
tag
Sziasztok!
A kérdéseidre én is kíváncsi lennék. Én is arra gondoltam, hogy az ECO azt jelenti, hogy esetleg "gyengébben, halványabban" nyomtat, de nálam is ilyenkor megfelezi a lapot, és kicsinyít!
Én is csak olvastam, hogy a 2010 dec. előttiek mennek az után gyártott tonerrel. Ez a dátum hátul olvasható. Keveset nyomtatok, nekem remélhetően sokáig elég egy toner.
Arra NAGYON kell vigyázni, hogy Firmware-t ne frissíts rajta, mert akkor mindjárt újabbnak fog számítani, és ugrott az után gyártott toner!
Jelenleg az után gyártott toner is elég drága hozzá, csak néhány ezer Ft a különbség!.A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
n0rbert0
senior tag
Csak a 2010 dec előtti megy utángyártott tonerrel. Ezt a dátumot a nyomtató hátulján találod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest