-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila199207
tag
válasz Mexildos #2078 üzenetére
tényleg nagyon gazdaságos a nyomtatás, mégis félek a használttól, először is
A termék tartalmaz tunert, de a töltöttségi szintje nem ismert! lehet, hogy teljesen ki van fogyva és kell újat vennem és mi van ha 4-5 hónap múlva a garancia lejárta után hibásodik meg? Persze lehet hogy kifogok egy megkímélt darabot de ha mégse nem tudok másikat venni.... de csábító az olcsó nyomatás. -
-
tisn
addikt
válasz Mexildos #2076 üzenetére
Sajnos ujonnan nem kapni, en hasznalt nyomtatot nem nagyon vennek, persze mindenkinek masok a preferenciai. A javasolt masina is negyedaron nyomtat, mint amit a kollega elsonek kinezett
(Amugy eleve magasabb arkategorias masinanak tunik, egy ujkori arat tudnal mondani viszonyitasnak? Mintha a cegnel anno lattam volna sok ilyen hp4250dtn-t.)
Szerk:
Es abszolut nem vagyok nyomtatoguru, nyugodtan ki lehet oktatni[ Szerkesztve ]
-
epzon
őstag
válasz Mexildos #2063 üzenetére
ez a típus már eggyel jobb kategória, én azt hittem az 1600W-t akarod venni.
ehhez kb 50 000 ft egy színes toner ami 6000 oldalas meg 50 000 ft egy dob ami 30 000 oldalas (és ezt is színenként kell cserélni)
szóval egy átlagos színes nyomat költsége olyan 50ft környékén mozog
-
QwErTy42
addikt
válasz Mexildos #2063 üzenetére
Az ára miatt olcsóbb fenntartani. Olcsó gép drágán, drágább olcsóbban és drága gép olcsón fenntartható.
Nézd meg a kellék árakat, hogy mennyiért tudnád etetni a kiszemelt gépet ill hogy vannak e kopó alkatrészek. Gondolok itt a fényhengerre, hogy mennyit bír és eddig mennyit nyomtattak vele. Mert ha cserélned kell a fényhengereket pár száz oldal után, akkor az nem lesz olcsó mulatság.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
QwErTy42
addikt
válasz Mexildos #2059 üzenetére
Szia!
Színes lézernél teljesen mindegy a pár tízezres kategóriában hogy 600 DPI-t írnak rá vagy 2400-at hazudnak.
A lézer technológiából adódik, hogy nem tud kellő pontossággal elhelyezni egy adott szemcsét és a nagyobb felbontásoknak már fizikai korlátai lesznek egy idő után.
Nagyobb felbontás több toner fogyás.Színes lézerhez elég kevés használható utángyártott toner kapható.
Miért érdekel a színes lézer?
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest