Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dekan0v
tag
-
dekan0v
tag
válasz Mezga Aladár #8472 üzenetére
A technikai leírásban 15méterig javasolt vizszintesen és 5m függőlegesen a kül és beltéri egymáshoz képesti elhelyezése. (Airfel)
[ Szerkesztve ]
-
dekan0v
tag
válasz Mezga Aladár #8470 üzenetére
A hűtőközeg benne van a készülékben (kültériben).
-
dekan0v
tag
Szerelő-beüzemelő válogatja egyébként a munkadíjat is. Aki nekünk csinálta 35k alapdíjat és anyagárért 3500 forintot kért méterenként. Nekem spec. 6 méter kellett csövezéshez, ebben benne volt a rézcsőpár, a vízelvezető és a beltéri vezetéktokozás is.
-
dekan0v
tag
Sziasztok!
Miben különbözik a dry funkció a rendes hűtéstől? -
dekan0v
tag
Kifejezetten a Dry funkciót használja valaki?
-
dekan0v
tag
válasz Mtbsrác #8017 üzenetére
Videot nem ígérek, de szerintem átlagos a hangja. 2 ajtóval mellettünk van egy Midea és az elnyomja az enyémet, bár az szerintem onoffos, azért. A beltéri mellett meg simán tudok aludni, nem zavar. Egyedül ami kissé furcsa benne, hogy a 3 venti fokozat között kicsi a diferencia, viszont ha a Super funkciót használom, löki mint bika a tehenet.
-
dekan0v
tag
Oké köszi! Párom szerint 31 a Demasznal (Délalföld).
-
dekan0v
tag
Hány forint 1 kWatt fogyasztás?
-
dekan0v
tag
Az én 85ezres 2,5es klimámból kiindulva ott valami nem smukkol szerintem. A mi lakásunk 85mm 75 ebből a hasznos. Tudja simán röhögve tartani a 25°C-ot, úgy hogy a kültérit alig hallod. A venti úgy pörög, mintha csak a szél fújná.
Milyen hosszú a csövezés? Rá tudsz nézni a szigetelésre?
Én nem hiszem el, hogy a 25 fokot nem képes elérni és tartani visszavett teljesítménnyel. -
dekan0v
tag
Ablakokon van árnyékoló? Estére éjszakára is használod? Hajnalban mikor visszahűl a levegő szoktál szelloztetni? Ablak kinyit... bejárati ajtó kinyit... 10 15 perc kereszthuzattal?
Ha nincs árnyékoló, valamit rakj fel. Már a hőérzeted megváltozik ha nem süt be a nap. És a klíma is jobban boldogulna.
[ Szerkesztve ]
-
dekan0v
tag
-
dekan0v
tag
Egy biztos srácok... kurv@meleg van...
Csapassátok a légkondit, azér'van[ Szerkesztve ]
-
dekan0v
tag
-
dekan0v
tag
Nekem szerencsém van a kültérivel, mert az épület keleti felére került. A délelőtti órákat leszámítva nem éri a nap egyáltalán és még a tető is takarja kicsit.
-
dekan0v
tag
Igazából konkrétan én is így csináltam. Önkormányzatis "fészekrakó" pecot bérlünk. Az előttem lakónak is volt berendezése, a szomszéd tavaly rakott fel. Mind az egységek utcafronton vannak. Nem kérdeztünk meg senkit hogy lehet e. De nem is csinálunk belőle problémát. Nyílván ezt nem lehet megtenni sok helyen.
De a felfogásom hasonló. Klímát akartam, fel is raktam.
-
dekan0v
tag
válasz Kiváncsifánc #7237 üzenetére
Ha van esetleg a környezetedben olyan ismerős aki klímát rakatott fel nemrég és van rá lehetőség, nézd meg milyen munkát végeztek, legyen összehasonlítási alapod fogódzkodód.
-
dekan0v
tag
válasz Kiváncsifánc #7234 üzenetére
A szerelőt milyen forrásból ismered? A cég mennyire bejáratott cég? Ennek biztos utánajárnék. A klímával kapcsolatban passz...
A szerelőm mesélte tegnap, hogy aki augusztus 1. után vesz klímát, annak már más hűtőközeggel szabad csak használnia, amit a hivatalos engedélyes szaki külön engedéllyel vehet csak meg az arra hivatott forgalmazó helyen. Ezt meg tudja ott erősíteni egy kedves szerelő kolega?
-
dekan0v
tag
Tegnap rakta fel a szaki. Azért tudott ilyen gyorsan rendelkezésre állni, mert volt 3 lemondása a hétre XD. Múlt szombat a vásárlás, aznap telefonáltam, Vasárnap jött a szaki felmérni, konzultálni, tegnap jöttek is.
-
dekan0v
tag
Jön a 4. hőhullám. Lesz még nagy menete a légkondiknak. Airfel klíma fent, jövőhéten keddtől újra kánikula, meg is lesz a főpróbája.
-
dekan0v
tag
Én úgy veszem ki a szavaiból, hogy igazából neki nem derül ki az, hogy melyek azok a klímák (márkák), amelyek erősen nem ajánlott kategóriába esik. Vannak a nagyon ajánlott márkák, meg a többi, de igazából nindegyik teszi a dolgát, nyílván a körülményekhez képest.
Volt már valakinek tapasztalata nagyon szar, mondjuk maradjunk a split mono inverteres klímáknál, tapasztalata valamilyen márkával? Értem úgy hogy amit soha senkinek nem ajánl?
-
dekan0v
tag
Üdv! Airfel klímával kapcsolatban lesz tapasztalatom nemsokára. Sikerült egy szakit is szereznem, jövő7en jönni is fog. Nagyon elegem lett nekem is a 30+okból fent az emeleten. Volt olyan délután, hogy a hálóban 37 C...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest