-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz newclass #75951 üzenetére
Tehát a klíma előbb volt így felszerelve, csak most lett alatta a kábel bevésve?
Igazából akkor se értem a metodust, a helyébe megkerdeztem volna, hogy be lesz e vésve, aztán egy kicsit a beltéri egység mögött egy rossz csavarhúzóval is lehet annyit kaparni a falból, hogy az később eltüntethető legyen.
[link] Itt egy videó, hogy jön le a burkolat. Nem nagy kunszt igazából.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
BBéci
legenda
válasz newclass #75942 üzenetére
Hogy fogják levenni a burkolatot, amikor tisztítják? A vezeték nem fogja engedni.
#75944-cobra-
Függ a készülék saját tömegétől, lehet, hogy elegendő a kisebb.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz newclass #75942 üzenetére
Ha már be lett vakolva a kábel a falba, sokkal jobb lett volna, ha azt a kábelt nem oldalt vezeti be a klímás, hanem hátul a géptest mögött. Még csak fúrni sem kellett volna a gép oldalát. És gyanítom, hogy ugyanúgy elért volna oda, ahova szerette volna, hogy elérjen.
Most, ha le is javítod, ott lesz egy lyuk, amibe jó eséllyel bemegy talán egy műanyag takaró idom.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
elfelejtette
veterán
válasz newclass #72446 üzenetére
Könnyűszerkezetes falnál meggondolandó a kültéri földre helyezése.
Van egyébként hosszú konzol, de az hőhíd lesz. Én mikor szigeteltem, lépésálló szigetelőlapot tettem oda, ahová a konzolt rakattam utána.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
arnyekxxx
veterán
válasz newclass #68955 üzenetére
A minimális csőhosszt megadja a gyártó, ha annál rövidebbel szerelik akkor a jótállást is megvonhatja hibás telepítés miatt.
https://www.daikin.com.au/faq/what-happens-if-piping-less-minimum-recommended-length
What happens if piping is less than the minimum recommended length?
If a Daikin product is installed with less pipe work than the minimum requirement specified by Daikin engineers, noise and/or vibration issues may occur and the system may not perform at an optimum level.
Daikin systems are designed, tested and manufactured to perform at their peak according to stringent specifications, which is part of what makes Daikin a world leader in air conditioning technology.
Daikin will unfortunately not cover warranty claims for issues caused by units not being installed in accordance with their manuals. -
feco70
senior tag
válasz newclass #59079 üzenetére
windy írta a cikkről amikor előszőr ki raktam
Igen, tényleg nagyon érdekes táblázat, csak éppen tele van hibával, szinte teljesen szubjektív, a felvezető-magyarázó szöveg teljesen nélkülözi a szakmaiságot. Tipikus marketing maszlag, objektív adatokkal legkevésbé alátámasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest