Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nekem tavaly volt garis ügyem a Panasonic-kal. 4 klimámhoz küldtek kültéri panelt és venti motort. Igaz, beletelt 2 hónapba, mire kihozták, de le a kalappal, a kitöltött garjegyen kívül és a klimaszerelő véleményén kívül mást nem kértek. A régi (de egyszerűen javítható) paneleket (és a hibátlan motorokat) sem kérték vissza, a 4 új motort meg csak úgy, biztos ami biztos alapon küldték.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
lasz10
junior tag
Igaz nem klíma, az megy 20 éve, hozzányúlás nélkül az autó Mitsubishimben, hanem a lambdaszonda tönkrement a garancia lejárta után, de a hazai Mitsubishi képviselet adott gratis egyet, azt mondták, annak nem szabadna tönkremenni 4 évesen sem.
A split klímámat meg úgy választottam, ami ~10 éve tesztgyőztes volt az Ururu Sararával, ugyanúgy 2500 euróért, csak Mitsubishi, beszámolók szerint bekapcsolták 10 éve automatára, és megy, nem büdös, nem hangos, maximum annyit hallani, hogy az érzékelő és a 4 terelőlapát surrog, ha mozgok, de ha lefekszek, akkor azok se, mert indirekt légáramlásra vannak állítva.
Persze a kiválasztás előtt a lakás minden energetikai paraméterét górcső alá kell venni, és ha a lehet, 360 fokban körbeszigetelni a házat. Mondjuk az előző klímánál én se voltam ennyire okos, így saját káromon tanultam.https://bit.ly/3UUXZYw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest