Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
válasz
TeeJay #55216 üzenetére
a benne lévő mennyiség azért nem mindegy, mennyi marad vissza. negyedóra azért általában elég szokott lenni, hogy legközelebbi bekapcsoláskor ne tolja magából azt a jellegzetes, kicsit poshadt szagot.
heti több napos rendszerességgel használva, havonta kicsit átspricnizve ezekkel a kikapcsolás utáni fél órás járatásokkal én még nem láttam penészesedést. igaz bontani nem szoktam, csak leddel világítgatom meg a mókuskereket meg a belső részeket. talán jópár éve, 5-6 olyan év után, amikor már nem kellett szakemberes karbantartás, kellett bontani az egyik régi on/off, csak hűtőt, mert a mókuskerék nyekergett, egy csapágycsere volt, nulla penész meg koszfolt volt benne.
idény végén egy jó nagy spricnis öblítés (dettol vagy hasonlók), úgy hogy ázzon a mókuskerék (általában benyúlok egy pálcikával és forgatom szakaszosan, hogy mindenhol ússzon). várok 20-30 percet, kap egy jó adag dm-es desztillált vizes öblítést megint spricnivel, megy 1-2 órát a venti, aztán tolok neki egy fullra járatott fűtést fél órára alacsonyabb ventin, de azt csak a másikra, mert azon van. annak a belsejét se látta már szerelő szerintem vagy 7 éve.
persze lehet, meglepődnék ha szétszedné valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest