Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeJay #55205 üzenetére
kár hogy azzal nem lehet valahogy kirafkózni
Írtam feljebb, hogy csinálok egy távirányítót arduino-val, de közben rájöttem, hogy ugyan Daikin kódokat tudnék ilyen módon küldeni, de több mint valószínű, hogy a temp 🔼 + temp 🔽 + OFF gombok lenyomásakor nem a 3 gomb kódját fogja elküldeni, hanem magának a távirányítónak a szoftverén belül aktiválhatja azt a rejtett szerviz menüt, ami végül kiküld valamilyen kódot a beltéri felé.
Hacsak ezt a szerviz menüt nem lehet mégis valahogy kirafkózni a saját távján, ha esetleg a rajta lévő szoftver tartalmazza.
Annyit meg tudok ígérni, hogy amint megvan a klíma, építek egy IR code sniffert, és kiderítem ezt a titkos kódot, hogy arduino-val reprodukálni lehessen
de ez várhatóan csak nyár vége felé fog összejönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest