Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz
Hauptmann #54806 üzenetére
Az az érdekes, hogy a Sensira az megy ugyanekkora teljesítményen fűtésnél is. 105W-on. Igaz, hidegnek érződik a levegő, ami jön belőle, de a helyiség mégis meleg szóval ez csak érzet.
Fűtésnél az Arctic viszont nekem inkább ilyen 600W körül ment ha jól emlékszem. Nyomta is a meleget mint a bolond...Gyerekszobába lehet jobb egy ilyen, ami tényleg a meleget tolja amikor épp megy, és nem a "hideget" megállás nélkül....Biztos nem olyan hatékony, de nekem semmi bajom nem volt vele. Viszont amikor Quiet-ből átraktam automatába, feltolta a ventit nagyon, és felment asszem 1700W-ra kb. Kicsit megolvadt a szoba. Elmebeteg egy klíma ez az Arctic de nekem tetszik.
Hűtésnél viszont ez is nagyon csendes és jól lemodulál, nem is értem fűtésnél erre miért nem "képes".
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest