Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
PPeter legyszives agyaraz el gyarlo fejemnek a kovetkezo ptroblemat maetr neha mar elsirom magam:- (((((((
Szereplok:
- campus xp cd /tobbnyrie hekkelt, ha nem talalom akkor gyari:- )))/ de nem egy hanem 8-10 db /mindig elhagyom vhol naaaaa:- )))/
- jo hosok: plex760, lg 4120-4167, toshi 1612, 1712, /amig jo volt a 1802 is muxott:- )/ , pio 108, lg 52*cd /msot gyakorlatileg ezzerl a szetszakcc vacakkal istalok xp-ket:- )/, asus 40*cd
- rossz hosok: egy rakas lg iro, dvd ilvaso, nec 3540, 4551, 4571/ezek kozil egy-egy neha megy???/ , pio 109 110 111, samu 162
tema: xp telepites, a cd a jokban allnadona es gond nelkul telepul, de a rosszkanal masolasi hobaval elakad /grrrrrrr, hol jobbanhol kevesbe, neha 2-3* beolvassa neha oke, csak kihagyni lehet/ a ha ellenebn egy masik drive-rol feltelpitettema kkro a lemeszt visszolvastatva, letestelve fond nelkul, szepen egyenletesen emelkedo sebessegel olvassa a csspped, de cd chek-nel, ill. virnyora makolasnla sincs semmijen problema:- (((
szoval rohattul nem ertem
mar regen harcolok veluk, de tegnap telt eb a pohar, mikor egy samu 162 - lg 48*cdiro paros szivatott meg:- (((((((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Korabanaz vorl a hozzalals hogy a 45xx a jobb fw ellatotsagnak inkabb ajanlott, de ujabban itt nehany ur egyre hangosabban dicseri, en meg nem igazan, de azt be kell vallani hogy ugy tunik sok kulomsege ma nmar nicns a joszagok kozott nekem ugy tunik normlasi nyersanyagnal...
udv
neduddki
mod: mongyuke s mostnaban kaptam egy raks Benq-nek laczott maxos S8-at hat en a plex760-nal nemvagyok nagyon hasraesve:- ((( a tobbi drive-om meg egyellroe 100km-es korben szetosztogatva, lassan ossze kene szedni, ha lesz idom akkor vanak pleztoolsos abrak -
neduddki
nagyúr
válasz
Komplikato #2229 üzenetére
HI!
Basys-t kellen megprobali, habar ugye nem az ocsosagukrol hiresek, de neha meglepo dogokat is lehet nalik tnanai:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
lazydog #2216 üzenetére
HI!
Az apon hoy kezdetekkeos volt egy 4081-em , egy percet sem mukodtt lecsereltem egy 4082-re, talan ez mar muxott is egy keveset, elcsereltem egy 4120-ra, soah egy percet sem hasznlamt lecsereltem 4160-ra, eszt mar nyuztam rendesen, de elcserelodott az is 4163-ra, majd az is egy 4167-re ezutan kerult a kezm koze egy 4166, de rohattul nem volt alegedett a 4167 tukreben, es azot ais hijabab gyuttek a fw-k a 4167 meg mindig jobban tunik:- )))
udv
neduddki
mod: persze kozbenmegferdulek nalam plex, nec, meg mit tomen:- )))
amugy valjjuk meg altalnos hasnzlatra majd mindegymejjiket adom el szimpal felhasznalonak tok mind1:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
lazydog #2213 üzenetére
HI!
Az abaj, hogy azokab a kapott mindfel lemezekba amiket a szaros 4167 siman olvassa a nec mar reg beledoglott , csereb lassab, /nem vagyok en erdoke, hogy hujjet kapjak minden sec-ert:- )))/ kivancsi vagyok a nec-es totrikab hogy lassan hogy all a 4571 renom e a 4551-he zkpest:- ))) /ugey korababn nem jol:- (((/
kar hog nem erdkel, erdekesdogokat lehe tmegvalositani:- )))
mogyuk a nec ficsorok koztt vott van a +rw bt-je is, de eddig meg nem sikerutl vel atverni semmit:- ((( /lehet hogy aze, mert a +r-nel sem vla az igazi: - (((/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Ezekt olvaasra ertetem:- )))
Tejjesne megleop modon en elfogultvagyok az lg irokhoz /es nem szkatt el a eg hogyijje t mondok:- ))) lasd korabbi viszonuyom/ persze nem mindegyikhez:- ))) pl. egy 4167-es egy usb mapower hazzal /axico/ vagy ahogy latom az expertben 2164-es ~11, a 5169-es meg ~19 ezkro nem tok sdemmit hogy mejjik mejiknek felel meg... kulsok ne igazn az en viagom
mapower pl. eddig minden belso dvd-t egevett
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Juhejj valaszt kaptam veger ksoznm!!!:- ))) /matmint hogy e60-al kozlekecc-e meg vagy m,ar massal??? regen es ne mtom hol ttetem fel:- )))/
Amugy leginkabb jvc-todhiba volan osszehasonlitas erdeklene.
/A jvc-sek el sozktak jaccani magukat, de sajnos leeset az ujokrol a korona:- (((, a toshibarol szinten hallani jokat foleg kepminoseg teren./
Amugy e60-hoz kepest /az amugy szar eh60/ hozott javulat, de a mostnai eh55/65-re mondnak igazan dicseretet vhs digizes teren a bentiek. /meg nem nesztem.../
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
joci2000 #2030 üzenetére
HI!
Kollega nagyon le vagy maradva... memelsleg memelte latod hog akkoriban kb mik voltka az arak mer leirtam:- ))
udv
neduddki
mod: Egon: elneset nem lattam akkor termeszetesen Tied a dicsoseg!!!
az lg rmg mindig kiado!!1:- )))
zso73: m3etg nem az igazi gyakoroni kell egy kicsittt:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Ez ocso volt ket eve allig 56 nakekr netto:- ))) de amit ir aszt tokeltesen:- ))) /akkoriban 20 korul voltak a megfizethetok.../ a 621-es bol 4 db van magayroszaszagopn a 721/821 mar itthon nincs forgalomban 60rugoboo bel het hozatni /hat nemegy tomegaru:- )))/
enmeg mindg a lgr eeszkusozma nec el szemben /lasd vissza fele.../ kivdsnai leszek a 760-bol mi fog kisulni remkle tobb mint az elodjeibol'':- (((
gyakrlatilag a gepemben az lg plex es pana marad iroklent a toshi meg olvasoknet...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1978 üzenetére
HI!
On elozetes eredmenket nyert kepp perc neam avigyazallast:- )))
akkor igy allunk:
-LG ?
-Pana 621 /ra vanirva:- )))/
-Plex 760 /erre is/
-NEC 4571
-Toshi ?
udv
neduddki -
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na mi toprnt itten??? senki nem kot belem??? fene:- )))
de hog ne mongyatok hogy markafuggo vagyok itt egy kep:
/hejejs megfejtok koztt doglott toshiba cd oovasot sorsolk ki:- )))/
udv
neduddki
p.s. mielott vki rakerdez: a a tobbsege meg egy lemeszt se irt meg:- ))) amugy kivancsi vagyopk lesz-e aki kitanjajminet:- ))) -
neduddki
nagyúr
válasz
lazydog #1950 üzenetére
HI!
Lassa a lemeszt csak beledoglik az olvasasba:- (((
udv
neduddki
modL hejejsebben a dvdmovie beleall az athozatba es csak szamojja asec-eket:- ((( persze lehet mast is hasznalni de etutaj orukt hogy eszt tugya:- )))) az meg igaz hogy sima makoast nem probaltam... tennem hozza hogy a dvdmovie nem egy jelenzon doglos szoftbver...:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Na ez most megint sokaknak nem fog tecceni, de at ez van:- )))
Egyik esmerosom egy e55-vel tebgeti napjati mar jo ideje... az anyag varazslasa egy leptopra torpeni egy 4160-as kozbeiktatasaval mapower rackel, a ramdriver pana, es apana dvdmovie album az athuzo...
kb ket hete vtt eegy rakas plextor-nak alcazott tajot pozitiv es nagativ iranyban is, nem meglepo modon a A302 fw nem birt a +-osokkal, amit egy fw frissites gyonyoruen oprvosolt... de azet nem egy okor ara manapsag egy iro vett egy 4571-et is, ma behozta, hogy cserejjem mar ki... hat ize, itt lett abaj, ugyansi a asztali altla megirt /udf2.0/ lemezekbe beledoglott a 4571 olvassasa:- ((( temeszetesen a 4160as jol boldogult velik akadt meg nlam egy 4167-es hat kiprobaltam hogy az mit mond, erre na probajjuk ki, nem egy meglepo modon az is bir a lemezzekkel=, na szovla vegeredmeny: elcsereltuk a ket driv-opt mert ahova sznatma ott ram ugysem lesz...
udv
neduddki
p.s. tudom ez akkor sincs igy ha az eg leszakad, eg valoszinuleg a pana asztlai szar, meg az en rosszindultaom, meg mittom ne meg mi, kivancsi vagyok mijjen indokok tudnak meg elokerulni:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
Amugy mint koztudott nem vagok egy nagy lg nivo, de dv iroban megitn visszatertem hozza... kicsit vissza la is irtam miert... /akik erdekl keresen ra a nikre-ra a totyikban./
tehat egyellore en inkabb lg...
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Sajna ugy tunik az lg buktaj-val semmi gondja, a samsung 935, pana s47,s49, e60, eh60-nak /ugye itt az e60-a mervado/ es ami legfajobb a xwave kinai csodam is megfexik a neccel:- ((( /pedig mint tugyuk:- )))/ aszem befejezema kiserltezgetest a nec-el a 3540-el is megszivammeg es ezelis /4571/ mint mondam mar az elso pillantban dobbentes volt, hogy liggy-vel meg a bt:- ((( /az relso menet mar akkor elvesztette namal: - (((/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Sajna ugy tunik megsem gyutt be a 16* mertmeg a sajat c1/c2 szeritn sem:- ((( /tom nem ertekelik sokra, de plex-et sem akarok tobbet:- (((/
melelseg a 4571 a 4167 c1/c2-jenk is jobbat ad:- )))
en tejjens meg vagyoklepodve hogy csak most doglott meg az elso lg-m nem votl ez eddig jelnzo az lgr-e hogy eddig tarcsanak:- ))) /mobgyuk nalm nem a munkatol doglenek meg hanem inkabb a semmmitevestol:- )))/
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
An attam meg egy esejjt a nec-nek /ha ma monitorba ra eskuszom:- )))/
szoval begyutt egy 4571-es es majd az astal ala estem, hogy alapbol nincs buk:- ((((
liggy feltesz azota van, de nem vagyok tulzottan hasresve a 16*-tol arany ricoh-ra /RICOHJPNR03/ a veget a tosi1612-es mar neccesen olvassa, termeszetesen 8* irva, ill. a tdk 8*+ /MBIPG101R04/ nincs gond, remelm a ricon + 8*-ossal sins semmi gondja /RICOHJPNR02/
udv
neduddki
p.s. a csere oka a 4167 egy 16* iras utan kisse mechanikaialg megdolgott:- ))) /a lemez tokeletes lett, csak utanan adta meg magat.../ a ricoh...r3-ra irva az lg-t jobban szerette a tosi1612
tudom, tudom, de akkor se gyun be a hazba:- ))) -
neduddki
nagyúr
HI!
Osszefojjnak a hete, de szeritnetm mar amult heten hoztunka Basys-tol 10db-ot.../ha nem akkor msot a het elejen/
Ott allt a polcon egy hjeten kerestul mikor bementem acegbe mndig fajo szivel nesztem reaja ugy kiprobaltam volana hogy mit szoll a +rw-imhez meg ram-okhoz, de hat idohiany:- ((( meg a monitorkra es tv-re sincs idom:- ((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Azon rohogk hogy egy ekkr apaiacra behozott joszagokan hogy ekehet ekkora kulomseg egy aqzonaios iroknal es hozza valo tapasztalatoknal:- ))
Nalam a nec3540 csere utan is szar, nem baj majd eszt is cserejjuk, plex716-osok mind vissza cserebe mert megdoglot../708-akkal egyetemben/ :- ((( es az nam ennyri akedvelet lg/:- ))/ meg a kibaltazott 4163-asaval meg jooooo:- ))
filipset meg mar csak sozkasbol is kihagyom:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Valmikor korabbra utalnek vissza a tokos /cartridge/ -RAm kerdeseben
A magyar Panasosnic a 621-tol nem tamogatj a drivokat 621 /9572/, 721 /9573/, 821 /9574/, mert bar a 621-bol eldatak 4!!! /NEGY/ darabot ez nem szamit tamogtai mennyisegnek, legyek kedves forduljak a panasonic industrial europe gmbh-hoz:- ))) eseteg egenesen japanba:- ))) /na megyek es felfordulok japanba:- )))/
Amugy pana dmr-e60-hzo van fw frissites, lehet hogy kikerul az magayr odalra is, ha jol tevedtek akkor a fo ujitas a 5*RAM tamogatas, az amerikai odlarol letoltotott e60 fw szerencsere nem emgy fel /allitolag/ az eu peldanyokra, code ra hivatrkozva:- ))) /az egy nem fer ossze a 2-vel/
udv
neduddki
p.s.: a 3 szamjegyezek a dobooz lf-e vagy mi a betujel, a negyesek az oem sw kwll eleje -
neduddki
nagyúr
HI!
MOst valoban ratapintottal alenyegre: ezen vagyo legondolkodava, hoy meghagyom maost mar addig a e60-at amig vmejjik meg nem neyeri, habar en aszem akkor is maradok a pana vonalnal, DE mikor latunk mi majd ojjan adast amire erdemes arra hogy arra vegyuk, a mostani dvd irok sp-vonalon /704*576 ~5Mb/s 2h/disk/ kornyekn is oleg szep minoseget tudnak ha valoba ojajn aforras es akkor emg ott van a xp feveteli mod, egyik szinten minoseghajhasz haverom eljott megnezni hogy mit tud az e60, elhozta kedvenc dvd-jet es masolgattunk jobb reszeket, hat es leesett a srac alla, aszonta ha veger ertlmes lesz es bekoti a digitalsi tv adast akkor megy es vesz egyet.. tejejsn oda volt... mongyuk 4.7g/1h od ais lehet:- ))) //704*576 ~9.5Mb/s
a 80G-re igy 17h fer ra ha jol tevedek persze xp-ben ide mar valoban folotteb erdemes virnyo
De az az igassag, hogy mindezektol fuggetlenul az emberek nagy resze nem probalta a RAM-ot es nem tugya hogy mit tud... es hibab ott a 1/5-1/6-ba kerulo +-rw nalam a ricoh 4*+rw a 20-30-ujraize utan mar kezd erdekesn viselkedni, es hiab nezem errol a lemezrol sok rosszat nem mondanak, a legjobbna hasznlat RAM-om meg mar boven tul van ezen, sot nem lepodek meg ha lassan volan ojjanresze ami mar 100 kornyekn jar es meg mindig semmi gond...
mongyuk az is igaz hogy a e500-ason ott a 100Mb/s de ah jol tevedek az csak a geprol a asztali fele muxik... meg ket e500 koztt habr gyutt hozza vmi frisstes, de hat ez aze a 380-nal kisse ma s kategoria:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Az lg tok nelkuli /non cartridge/ lemezket ir. panan kivul szeitrnenm mas nem is gyart tokosat a toshiba-nal a meghajto pana, /magyr keviselet szeitn/ a regebbi samsung meg pana atiratvot masok elolappal /ezek asztalik/ a jvc-ben van lg ram meghajto, nem is tugya tok...
A hirek szeritn meg nem fogja..
az lg drivokkal votl ojjan gond, hogy egyszerre ira olvasasnal beelroditott az olvasott alomanyba
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Az asztli panakban mindig a pana iroi vannak, erre eskudozik a magyar panatol a globalig mindenki , amugy ebben eddig meg senki nem ondt ahogy nem...
En u gygondoltam hogy Te asztaliban akarsz venni irot, mivel ugye irtam hogy nicns tobbe mo-n gepbe valo drive, de Te inkabb a 821 fele kacsingacc???Bővebben: link nem hinnem hogy ocso lenne meg mo-n lehetne kapni:- (((
udv
neduddki
mod:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Megy ez lejjebb:- )))
en meg ezen Bővebben: link vagy meg inkabb ezen godolkodom Bővebben: link
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
A e60 az 2004 ev elej volt tan akkor eett 220-rol 180-ra??? nem emlexem... az 621meg 1 eve 56 nakker netto volt az utolso mo-ra erkezo szallitmany vmejjikutolso darabja... azota 721-et rendel vki uk-bol szalitva de itthon az irtozatos ar miattt csend es hullaszag aszongyal ezek japan szerelesek aze ijjen dragak, mongyuk az isigaz hogy minusszost lemeszt enenl szeben meg nem iert dvd :- ))) soah semmikor semmivel semmi gond, de ugya max 4x-es
keres reaja a pana-ra amenuk koztt akad nehany hir, meg van 2-3 dvd ram otyik is..
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
MIvel vagy 15 db tko nelkuli meg vagy masik 15 db tokos rtamom van meg a 2-3x-es szeriabol ezert en sem hiszem hogy felizgat ez a szep uj vilag:- )))
Te masszivan nyomulsz RAM fontom mijjen lemezeid vannak??? Nalma Imation es Pana tokos, maxel es pana tok nelkuli /ha jol tevedek az imation is maxel/ azokkal semmi gond... az ujabban eloferdulo memorex ritek ramok mijjenek hallotla vmit????
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Te slim-et aakrsz asztali gepbe epiteni??? hmmmm
Amugy a cdrinfo ez van ''The new DVD-RAM specifications cover writing speeds from 6X to 16X. (5x recording has been already approved). At the 16x speed, the disc is spinning at 11,000 rpm, reaching the physical limits for the 12cm optical storage media. The new 16X DVD-RAM recorders will not be able to write at the slower 2x and 5x DVD-RAM recording speeds, which are characterized as ''Class 0'' devices.'' gondolom a likje fontebb megvan...
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- E-roller topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest