Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsirigó7
senior tag
válasz
Ottó58 #18371 üzenetére
Nekem van 6db Optiarc AD-7260S, ebből négyet zsír újonnan vettem, kettőt használtan.
Volt/van egy zsír új 7241S és egy 7243S Optiarc íróm is.Na most nálam a 7260S-ek írják szebben DVD-R lemez mideket, ahogy a DVD+R midek nagy többségét is.
A két 724xS viszont inkább DVD+R / DVD+R DL lemezekben jeleskedett. DVD-R midek többségénél közel 2000-4500 PIF hibával pörköltek.Tehát, az én saját tapasztalatom az, hogy a 726x széria a DVD5 lemezeknél mindenevőbb.
De van egy rossz is: DVD+R DL lemezeknél gyengébben szerepel, mint az előd 724xS.Vettem egy nagyon dícsért Samu 224B-t, nálam az Optiarcok mellett hulladék, még az 5280S is szebben, gyorsabban ír. Lassú, sok lemezt hibásan ír, lassan olvas a Samu.
Igaz nincs ilyen íróm. De nem lehet az, hogy egy hibás példányt fogtál ki belőle?
Mert a samukra mindent lehet mondani, de azt nem hogy lassan olvasnának.Főleg a SH-S203-as szériától napjainkig. 182-es még csak 12x-sen olvasott max.
Én anno Pioneer írókból fogtam ki mindig, a már gyárilag hibás példányt.Tehát nem hiszem, hogy minden íróra ugyanaz vonatkozik. Pl. két egyforma autó sincsen kategórián belül, egyik jobban megy, kevesebbszer romlikel, mint a másik, pedig ugyanaz a márka.
Valóban így van: A fentebb említett 4db zsír új 7260S közül kettő ha jól emlékszem márciusi, a másik kettő augusztusi gyártás volt. A lényeg: hogy azonos firmware verzió mellett, az első kettő 8x-san, a másik kettő 6x sebesség mellett ír szebben.
Vagy a Pioneer 112D hibás szériáját is említsem. Amelyek CD-t egyáltalán nem kezelték.
Tehát még a gyártási idő is számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest