Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Yoyoyo #41911 üzenetére
Érdemes elgondolkodnod egy Sony A6000-en is, amelyről írtam egy tartalmas összefoglalót. Kitobi nélkül már 430 euróért megrendelheted. Én egy Sigma MC-11 adapterrel és egy Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM Contemporary obival használom, a kettő együtt remek párosítás. Van itt vele néhány tesztképem, érdemes megnézni. Az MC-11 adapter ára jelenleg 200 euró, az obi pedig 380 euróba kerül.
Az 50mm f1.8 portréobi 235 euróba, a kitűnő Sigma 30mm f1.4 300 euróba kerül. Szóval az árak nagyon jók, az ár-érték arány még inkább.
-
Tin_Shield
őstag
válasz Yoyoyo #41911 üzenetére
Ha nem volt hiányérzeted az E-M10II-vel akkor szerintem maradj a márkánál, használtan a 12-40-nel együtt kijön ~300e-ből.
APS-C-ből használtan hasonló árban talán valamelyik újabb Fuji a 18-55-tel vagy egy Sony a6x00 és 18-105, ezek szenzorban jobbak, de az optikák közel sem olyan pengék mint a 12-40.
És persze ott vannak a DSLR-ek is, a Canikontax középkategóriás vázai is kijönnek ennyiből, főleg egy 3rd party 2,8-as zoommal
Még annyit, hogy bár a 12-40 kicsi a 2.8 zoomok között, de azért az E-M10II-ön már elkél a markolat, hogy kényelmes legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest