- Laika: Aged Through Blood - A hónap végén Switch-re is befut
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz buci30 #13533 üzenetére
Üdv! Nekem még nincs is tükrös gépem, de véleményem szerint még az első csak csak elmegy de a többi
Nem ítélkezésből, mert ha megveszem lehet, hogy még bénább leszek, de szerintem te is látod rajtuk, hogy nem oké. Főleg ha azt nézzük, hogy a virág levele sokkal élesebb mint maga a virág... és gondolom nem ez volt a cél... persze nem könnyű, a második ráadásul mintha be is mozdult volna, és ezek még csak az alapok...
Az utolsó azért jóval jobb mint a többi. De tényleg ne sértődj meg ez csak az én véleményem, és nem mondom, hogy én jobbat tudnék...Amúgy az itteniek szerint mivel jobb a D3100 az 1100D-nél?
Egyelőre a Nikon vezet, de vannak ellenérvekA "markolatról" tudom, hogy nem szeretitek a Canonba
HollyBoni
Értem... hát igen, viszont ha a videót nem nézzük a fókuszmotor nem jön rosszul, meg rámennek az m42-es obik is.
[ Szerkesztve ]
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.