- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni dSLR vásárláshoz!
Cégnek lesz vásárolva, tehát új gépre tessék gondolni, mind használat, mind ár szempontjából. Amire kéne:
1) terepi munkára, műszeres ipari mérőállomások fotózása
2) (új) termékek fotózása (honlapra)
3) bejövő, különösebb hibák dokumentálása (a későbbi fejlesztésekhez)
(4) nagy ritkán az alkalmazottak saját célra is elvhetik, kirándulás, ilyesmi)Az 1-esre szerintem egy gyári objektív tökéletesen megteszi, javarészt kültéri munka során fog kelleni. A 2-3-as nyilván beltérben lesz, és főleg a 3-ashoz talán jó volna egy (olcsóbb) makró objektív is, netalán hozzá való vakuval, ha árban belefér (nem vagyok tájékozott ezügyben, lehet hogy felejtős ötlet).
Mindezt olyan 150k környékén kellene megoldani, úgy hogy legyen a cégnek 5 évre egy jó gépe. Na azért nem lesz agyonhasználva.
Azt is lehet, hogy egy gépre azt mondjátok, hogy a kitobi jól teljesít makró módban is, akkor nem kell külön makró obi nyilván, de ha ajánlotok hozzá makró obit is, akkor se menjünk túl a 200k-n légyszi, sőt.
Ja, és nem fotós emberek fogják használni, úgyhogy ilyen szakmai nüanszok nem fognak számítani, szerintem az esetek nagy részében az auto üzemmód lesz használva, szóval érzitek ebből induljatok ki! A lényeg, hogy egy jól használható, megbízható gép legyen, ami azért makró esetben sem menekül el sikítva. Megapixelek tekintetében nem mondok semmit, mert szerintem bármelyik mai dSLR túltejesíti e tekintetben amire szükség lesz.
Szóval szerintetek miben kéne gondolkozni? Várnék néhány javaslatot!
Előre is nagyon köszi[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest