Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kricsi81
senior tag
válasz kugyu21 #6297 üzenetére
Nekem 16-85vr van, szerintem 18-105-öt vegyél, és mellé egy 35-ös fixet, vagy vakut.
A 18-135-öt cseréltem le, mert azt hittem, hogy ez sokkal jobb lesz. Az átfogása valóban isteni, a VR szó-szó hasznos, a skála is jó dolog. De most átgondolva, inkább nem ezt venném, és akkor a maradék pénzből jöhetne egy fix mellé.Képminősége persze nem rossz, de nincs nagy különbség.
kovacsrichard.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest