Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsgdvntrt
csendes tag
Sziasztok!
Totál kezdőként / hozzá nem értőként / szeretnék venni egy milcet. Jelenleg hárman vannak versenyben, de nem tudok dönteni.
A versenyzők:
Nikon 1 J5 10-30 mm PD-Zoom objektívvel / 128 E
Panasonic DMC-GF7K 12-32 mm MEGA O.I.S. objektívvel / 125 E
SONY Alpha ILCE-5000 + 16-50 mm / 100 EMár biztos voltam a Nikonban mikor az eladó közbeszólt, hogy a Sonyt ajánlaná és, hogy a Nikon lenne a 3 közül a legrosszabb választás. Valóban jónak tűnik a Sony, de nem tudom, hogy mennyire sajnálnám, hogy nincs érintőképernyő, illetve a kijelző is gyengusznak tűnik, bár ehhez sem értek. A Nikonnál a kis szenzorméretet hozta fel negatívumként az eladó, a Panának meg gyenge az aksija. Mindegyiknek van előnye, hátránya, de nem tudom, hogy összességében melyik érné meg legjobban. Később, ha már jobban értek a dologhoz vennék plusz objektívet hozzá. Videó része nem igazán érdekel a dolognak.Hétköznapi dolgokat, tájakat, házakat fotóznék elsősorban és utazáshoz vinném magammal.
Hasonló áron jöhet más opció is, csak, hogy még jobban összezavarodjak
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs