-
GAMEPOD.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Ha tényleg ilyen keskeny a házad akkor az álló hűtők nagy része nem is fér be mert általában 160mm magasak.
Igen, ez a legnagyobb bajom. Köszi a tippeket, megnéztem őket, valamelyik biztosan jó lesz. Az AC Freezer Extreme-ről csak annyit, hogy van egy újabb Rev2-es változata, érdemes arra vadászni (miben más mint az elődje), vagy jó lehet az első verzió is?
-
i are robot
senior tag
Üdv!
Egy Gigabyte EP45-ös alaplapra (LGA775), C2D 8400-ashoz, és ilyen házba vennék procihűtőt. A ház nem túl nagy, a leírás alapján 185 mm széles, és nem is akarnám a procit nagyon húzni, a hozzártők szerint milyen hűtőt érdemes választani, ami nem is túl drága? Tehát ne legyen batár nagy mert nem biztos hogy befér a házba, és nem is biztos hogy szeretnék 10+ K-t kiadni érte, tehát valami költséghatékony megoldás érdekelne. Előre is köszönöm!
-
i are robot
senior tag
Üdv!
Találkozott már valaki Thermalright IFX-14-es hűtővel? A Tom'sHardware-en elég jól szerepelt a teszteken:[link]. A gondom, hogy eddig csak 2 websohpban találtam árlistán (gugli az elsőszámú barátom). Valamint az is érdekelne, hogy vajon egy Gigabyte P35-DQ6-ra felférne a sok bizbasztól? Q6600-asra keresek egy hatékony léghűtést, és húznám is kicsit. Az ára mondjuk annyiban nem számít, hogy ha egy vízhűtésnek tűrhető alternatívája, akkor annál csak olcsóbb lehet. Köszi.
(A többi érintett topikban is felteszem ezt a kérdéskört, úgyhogy ne küldjetek át máshova. Elnézést a duplázásért, de így talán több esélyem van az érdemi válaszokra.)
[ Szerkesztve ]
-
i are robot
senior tag
Üdv!
Fogalmam sincs hova forduljak a kérdésemmel, szerintem leginkább ide tartozik, de ha tudtok aktuálisabb topikot, szóljatok.
Szóval az a kérdés foglalkoztat, hogy mennyire problémás és sérülésveszélyes dolog a Core2 Quad procikra egy komolyabb hűtőt (léghűtés) feltenni? Tudom hogy réges régen még le lehetett sarkazni a CPUkat, de ezek a mostani darabok mennyire érzékenyek? Gépet vennék, és nem egy helyen rakatnám össze, hanem alkatrészenként venném még és én építeném össze otthon. A mostani gépemben (Abit AN7, Barton 2600+, Spire Whisperock IV) cseréltem már sajátkezűleg alaplapot meg párszor csak a procit is minden gond nélkül. Ennyi gyakorlattal merjek belevágni egy ilyen kalandba, vagy inkább bízzam szervízre, és tejeljek? Egyszóval nem egyszer bütykölgettem már a gépemet – a kritikus pontnak csak a processzor + hűtő kérdést tartom, a többitől tehát annyira nem tartok – csak nem szeretném leamortizálni a kicsikét. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...