Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalkerke
aktív tag
Köszi a választ, de ez Magyarországon nem beszerezhető, de még a német és brit amazon-on sem kapható.
Ezen kívül más tesztképes belső író nincs?
Külső írók közül melyikek a tesztképesek?
Elvileg ezek kaphatóak Magyarországon jelenleg: -
Daywalkerke
aktív tag
Érdeklődnék, hogy PC-be létezik még újonnan megvehető tesztképes blu-ray író?
Az alábbi író tesztképes? -
Daywalkerke
aktív tag
Kösz a választ, de ahogy írtam engem a külső írók érdekelnek, mert eddig egy külső Samsung íróm volt ami tesztképes, de ezt már egész EU-ban nem lehet sajnos kapni, ezért keresek helyette másik külső írót.
Magyarországon ez a (nem túl nagy) választék külső BD írókból: -
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az alábbi két külső íróról lehet-e tudni, hogy tesztképesek?
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz
Flashget #2101 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tanácsot és egyben meg is fogadom, viszont egy olyan kérdésem lenne még, hogy az itmedia-nal rendelhető 10-es hengeres Panasonic is ugyanaz mint a 25-ös? Mert ha nem akkor inkább várok a 25-ös hengerre, mert az most pont elfogyott.
Egyébként Verba lemez sem olyan jó minőség mint a Pana? -
Daywalkerke
aktív tag
Igazából úgy néz ki, hogy ezt a külső Samsung SE-506AB írót fogom megvenni, mert tegnap este szétszedtem a gépet és már nincs benne több hely még egy írónak+ez a Samsung hordozható és kicsi is, tehát akár a másnál is lehet vele lemezt írni és mivel én BD50-es lemezeket nem hiszem, hogy mostanában fogok írni így szerintem nekem ez tökéletes lesz, esetleg vett már valaki ilyet? Ha igen mik a tapasztalatok? Egyébként ez az író tesztképes? Mert sehol sem találtam meg róla, hogy az-e vagy nem.
Lemezből egyébként ezekről mi a vélemény:IT Media BluRay BD-R 4x (1 layer) *Printable* 10cake PHILIPS (IT5909)
IT Media *Fullprint TDK* BluRay BD-R 4x (1 layer) 50cake (IT6770)
Verbatim BluRay BD-R 6x (25GB) 10cake (43742) (IT7372)
Ezeket csak azért kérdezem mert nekem adat archiválásra is kell majd ez az író és mivel a Philips lemez már 230Ft körül megvehető ezért abból is gondoltam, hogy veszek kipróbálni, de ha ti nem ajánljátok akkor nem.
-
Daywalkerke
aktív tag
Ja és egyébként a külső blu-ray írókról mik a vélemények? Elég egy blu-ray írásnál az USB 2.0 kapcsolat, nem túl lassú? Mert nézegetem most ezt a Samsung külső írót: Samsung SE-506AB
-
Daywalkerke
aktív tag
Azt honnét lehet megtudni, hogy egy blu-ray író tesztképes-e? Esetleg tudtok ajánlani olyat amelyik tesztképes és lemezeket is jól írja meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Disney+
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Azonnali játékos kérdések órája
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest