Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
válasz
Integra #35571 üzenetére
Akkor az az Integra nagyon tud valamit.
Az én vezetési stílusomban, "oda-oda" lépve, Pesten egy 100lovas 1.6Fastra, 1.6 ESi Civic is megette a 10-t.
Inti ezekhez képest 2,5x, 1,5x erősebb és egy picivel nehezebb is. Pedig kiváló állapotnak örvendett mind2.
Valószínűleg te kicsit gazdaságosabban vezetsz.Attila barátom, végtelenül őszinte ember, az apja egy jó hírű autószerelő Pécsett. Amennyiben szerintük a Celicánál érezhető volt a különbség elhiszem nekik. ~3-4dl/100km difit tapasztaltak.
Nem kívántam bele menni a "Nyugati nyál az isten, az itthoni szar témakörbe"
Havi szinten ingázik a család egyik tagja Stuttgart és Pécs között szerinte nincs különbség az áron kívül. (Sharan PDTDI 131ps) Lehet placebó de én azt veszem észre mintha finomabban járna az itthoni prémium benzintől illetve hangyányival jobban menne de ekkora különbségért, én nem vagyok hajlandó ekkora többletet fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest