Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
Tökmindegy #23006 üzenetére
Azon kívül, hogy egy kis talicska? Komolytalan, komolytalan motorral. Azt az ezres motort ha véletlenül meg kell hajtani. (most nem az én tempómra gondolok, simán pálya is elég) Vagy tele pakolja akkor meg ugrik a fogyasztás.
De nekem aztán mindegy, ajánlhattok én tőlem trabantot is neki.Én is első autó előtt állok, de nincs az az Isten, hogy egy ilyet vegyek. Majd 90 éves koromban talán, akkor csak a sarki CBA-ig kell elmenni, arra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűnyíró topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
- Roborock S8 White, 2 év garancia
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest