Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware #210421 üzenetére
magyar teszt még nem volt februárban, amikor megrendeltem
nem teljesen értek egyet egyébként a totalcar tesztjével, én elvittem egy kb egy órás próbakörre anno, és nem tapasztaltam a hiányosságokat, amiket említ. vagy másképp fogalmazva: én jobban hasonlítok a célközönségre, mint ő. nekem nem probléma, hogy a gyorsulás padlózva nem olyan, mint egy csippelt TDi-ben (nyúlós, nem hátbavágós) és az sem probléma, hogy "tétován billeg" mert nem gokartot akarok venni, hanem valamit, ami kényelmesen, és csendben juttat el A-ból B-be, lehetőleg minél problémamentesebben.
az meg, hogy bevallja, hogy mennyire nem tetszik neki és emellett leírja, hogy igazából a megkérdezett emberek nagy részének meg ennek ellenére tetszik az kb nálam a "dehogy egy hülye megy szemben az autópályán, mindegyik!" kategóriába esik.
a zongoralakkot természetesen én is száműzném, a Kodiaq-omban is van sok és úútálom.
a végén meg összehasonlítja a fullos árakat úgy, hogy a felszereltségeket nem...
a saját tapasztalatom egyébként az, hasonló felszereltség mellett az XC60 és az NX350h kb egy árban van, a Rav4 kb 2 millióval olcsóbb, a Ford meg nem volt rendelhető, mert jön a facelift
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Fűnyíró topik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- További aktív témák...
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest