Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Érdeklődnék autót szeretnék vásárolni Toyotát néztem ki benzineset, mivel rövid távokon járok többet , és a Corolla Wagon, vagy , Versora gondoltam, nagyjából 1,5M a max. határ .
Van olyan akinek esetleg volt már mindkettő, és leírná inkább melyiket javasolná megvásárolni a Wagont, vagy a Versot ?
Olvasgattam, hogy egyik szíjas, a másik láncos , melyiket érdemes választani ,mert amint figyeltem évjárat függő is lehet, hogy melyik milyen ?
A Wagont , melyik motorral érdemesebb megvenni, esetleg itt melyik évjárat ami újabb , és belefér az összegbe, hogyan lehet megkülönböztetni a régebbi típustól, egyszerűen , nincs különösebben feltüntetve a hirdetéseknél ?
A Verso az első szériásat érdemesebb inkább nézni, vagy az utána következőt , még az is éppen belefér a keretbe, illetve mennyire sok ezekben 240 ezer km, meg szabad még azt venni, illetve mire kell legjobban odafigyelni vásárlásnál ?
Esetleg más márkát valamit tudnátok javasolni 1-1,5 M között kombi, vagy egyterűt, amit még érdemes lenne nézegetni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- Path of Exile (ARPG)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest