-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz membrandj #59444 üzenetére
"Ez az 50k pont az,hogy alapra sok, erősre kevés"
Ezért is voltam dilemmában, hogy van-e értelme cserélni, mert teljesítményben nem lenne különbség, csak fogyasztásban, 50 ezres áldozattal. Mivel -jelenleg- a WoT csak egy magot használ és nem tudom, hogy a bevezetésre kerülő Havok engine ezen változtat-e, nyilván jó lenne egy g3220 is, mert az egy szálon erősebb, mint a Phenom II. Az i5 feleslegesen erős lenne, és önmagában annyiba fáj, amit erre a váltásra szántam. Szerintem a Phenom még kiszolgál pár évig.
0-24 a torrent -csak linux iso - seed miatt, azt nem írtam, de van még benne, hagyományos tányéros vinyó is.
75-80W az idle a jelenlegi konfignak, monitor nélkül. Ehelyett lehetne 40-50W körül. Elbizonytalanodtam a váltás szükségességéről.
Köszönöm a válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Robogó, kismotor
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Szép állapotú Retro Pentium 1 PC, Windows 95, Pentium 150 MHz CPU
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel i5 12500, 32GB DDR4, RTX 3070 8GB, 1TB M.2 SSD, FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Gamer PC! I9-13900KF / RTX 4080 / Z790 / 64GB RAM / 2TB SSD / GARANCIÁS!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest