Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kis-attila

tag

válasz kano #11682 üzenetére

Szia!
    Volt nálam egy Tanix W2. 11.500-ért vettem, van rá egy csomó firmware, sima USB kábel + flash. Lett AFR + hivatalos Google + minden. Nekem Kinhank G1 van tehát volt mihez hasonlítanom, a hétköznapokban egy teljesen " élhető " box volt ez is. ( CoreElec van bár ezt se teszteltem,nekem nem kell. ) Mivel december 23.-án érkezett meg, ünnepek alatt ezzel szórakoztammvolt időm kipróbálni.

Mindenféle 4K meg " kodek "-et vitt, demolandia tesztvideókkal semmi baja nem volt. Én csak egy régi Samsung Tv-n használtam szóval a HDMI Passthrough + egyéb extra elvárásokról nem tudok nyilatkozni.
    Két baja van:

A távirányító komolytalan de kb. 1500-ért már kapsz mást. ( Ha van a tévéden HDMI CEC akkor ez se probléma )
    A wifi sajnos csak 2,4 / 5Ghz ... és nincs ac vagy ax.
    Kiróbáltam kábellel - 100M LAN - valóban jobb de 6-7 napig amíg nálam volt wi-fi - n ment.
    ( igazából ezeknél a 4K-8K Youtube tesztvideóknál lehet észrevenni VP9 60Hz "brutálisban", AV1 már jobb. ) Valami USB Wi-fi stick lehet ezt is megoldja.

Bővebb info:
    [link] Itt az eredeti firmware + a CoreElec is.
    [link] Itt a firmware mod. után, nálam is ez lett.

Nincs ennek semmi baja a hétköznapi életben, kollégának adtam el végül 12.500-ért. Ha picit erősebbet szeretnél, Tanix X4, gyorsabb a proci + a wifi is és azt is szénné lehet " hackelni ".
    Ha nem kell Netflix 4K meg L1 .. én ezen a vonalon gondolkodnék.

Új hozzászólás Aktív témák