Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atyaúristen!
-
Milka kuzinom merre van? Itt az új UD3
-
-
Kuzin!
Crosshair VIII Hero ram kezelése milyen? Szereti a 2x16gb 3600 cl16 esetleg 3866 cl17 körüli ramokat? -
Van itt valakinek ASUS ROG Crosshair VIII Hero deszkája? Tapasztalatok érdekelnének, hogy milyen a ramkezelése illetve 3900X procit szereti E?
-
Kuzin!
Ez jó deszka 3700x alá? MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON -
válasz
ridiculous #93501 üzenetére
Én biosból frissitem az a biztos.
-
válasz
ridiculous #93499 üzenetére
M-FLASH
Conveniently flash or upgrade the BIOS in a few minutes from the CMOS Setup Utility. -
-
Te figyi kuzin ezt random pöcc röf tudja a fostalicska Asus Maximus XI Hero.
Ramokat még nem piszkáltam a proci fesz is megy lejjebb még remélem szóval aki fikázta a XI Hero deszkát azt csókoltatom.
Véleményem szerint egy baromi jó lap az Asus Maximus XI Hero.Én inkább azt mondom, hogy olyan ember vásároljon ilyen deszkát aki szeret időzni a bios beállítások között (finomhangolás stb....)
-
-
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata MSI MEG Z390 ACE deszkával? Van olyan jó mint egy XI APEX? -
Jujj!
"Ryzen 9 3900X Tested on Cheap B350 Motherboard"If we overclock the CPU, too, to 4.0 GHz at 1.225 V, VRM temperature goes way above what these coils are rated to handle, reaching 138°C and higher. Once 140°C is reached, the CPU will reduce its clock speed to 550 MHz (no matter how many cores are active), which immediately drops the VRM temperature well below 140°C
-
Ez jó lehet kuzin? "ROG Crosshair VIII Hero"
-
Kuzin!
Lesz nálam hamarosan egy belépő szintű z390 deszka.
EVGA Z390 DARK
Ha gondolod majd megosztom itt a tapasztalatokat.
Üdv: drága kuzinod a tutajos. -
válasz
kalozhun100 #90480 üzenetére
Csak az Apex!
(MILKA) Kuzin! VISZLÁT!
Ui: UD3 -
Milli!
Z390 APEX deszkába milyen 2x16gb ramot raknál?
Kivételesen komolyan kérdezem szóval ne bélázzál itt nekem kuzin. -
Kuzin az ISTEN APEX meg minden.
-
Itt vagy Zovi?
-
válasz
wasdffafaaff #90001 üzenetére
Én ez alá nem mennék ilyen procival.
ASROCK Fatal1ty Z370 Gaming K6 -
válasz
wasdffafaaff #89989 üzenetére
CPU Support szerint jó.
-
Itt vagy Zovi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- Gigabyte GA-H81M-D2V LGA 1150
- ASUS Z77 V LX Alaplap/i5-3570 külön is eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest