Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
válasz gekkoXT #37343 üzenetére
Most nézem, hogy az Asus Z77 Pro4 és a Z77 Extreme4-M ugyan úgy 4+2 fázisos.
Tehát akkor marad amire tanácsot kérnék:
1. ASROCK Z77 Pro4
2. ASROCK Z77 Extreme4-M
3. MSI Z77A-G43
4. GIGABYTE GA-Z77-D3HBár Gigabyte a hang miatt kiesik, Z77 Pro4-en nincs e-SATA (miért van ez lehagyva amúgy az Extreme4 kivételével ezek közül mindegyikről)
Tehát nálam marad a Z77 Extreme4-M és az MSI.Szerintetek az ASROCK Z77 Extreme4-M a fentebb említett i5-3570K procival 16Gb memóriával 6db hdd-vel, és a későbbiekben egy Nvidia Gtx 560ti kártyával jó szett?
Van hozzá egy ANTEC HCG 520-EC tápom.Nem kavarok tovább! Várom a véleményt és tanácsot! Köszönöm!
-
gekkoXT
senior tag
Sziasztok! 3 versenyző fut nálam jelenleg:
1. ASROCK Z77 Pro4
2. GIGABYTE GA-Z77-D3H
3. MSI Z77A-G43Intel i5 3570K proci 16Gb ram menne bele, majd később egy GTX 560ti kártya.
Melyiket válasszam és miért?
Nagyon köszönöm a tanácsot! -
gekkoXT
senior tag
Sziasztok!
Videóvágáshoz szeretném újítani a gépemet.
Van 7 HDD-m, 1 dvd.Tervezett proci i5-3570K
Tervezett memória min 8-16Gb
Tervezett VGA Nvidia GTX 560ti
Meglévő tápom egy új Antec 520W 80plusAlaplapnak amit kinéztem:
AsusRock Z77 Pro4-M
AsusRock Extreme 4-MMit mondtok?
Mivel jobb az Extreme4-M, mert én csak a kondenzátorokban és a dual pci16-ban láttam különbséget. Én csak 1 VGA-t tervezek. Ellenben 2 monitorom van.
Vagy esetleg más javaslat?Ezek a lapok a processzor VGA-val tudnak 2 monitort meghajtani?
Előre is köszi!
-
gekkoXT
senior tag
Kérdeznék egyet én is.
Alapvetően követem a fejlődést, de mivel úgy szoktam vásárolni, hogy mindenből az alsó profi kategóriát megveszem és kihúzom vele 4 évig, max kis újításokkal.
Na most jött el az idő a reboot-ra,
Tehát please nagyon tömören valaki mondja már meg hogy mi a rangsor jelenleg, mibe éri meg befektetni?
Ezt úgy értem, hogy pl i5, i7 procihoz mit ajánlotok, esetleg úgy hogy egy újabb generáció is belemenjen esetleg.
Sandy Bridge? vagy mi most a menő?
bocs a kérdésért, de csak a prohardver fórumban bízok ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Android játékok topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szólánc.
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Opel topik
- További aktív témák...
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- MSI Z370 GAMING PRO CARBON alaplap
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest