Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz p_adam #4784 üzenetére

    "Melyik gyártó nem hajszolja a nyereséget, melyik gyártó volt, ami elsőre ezt csinálta?"

    Es latszik is, hogy akik raulnek a piaci poziciojukra, es felreteszik az innovaciot, azok eltunnek a sulyesztoben. Mint a Motorola, Ericsson, Nokia, stb. Es nekem ne mond, hogy van Ericsson, mert meg arnyeknak is keves ahoz kepest, ami volt.

    "Mindegy, hogy van Z5, ami fotósok alacsonyabbra teszi a határvonalat, mint az A7III, nem fog annyira fogyni"

    A Z5-tel szerintem az a baj, hogy ott az A7C, meg szerintem keves profi van, aki azt valassza a Z6-2, vagy Z7-2-vel szemben. Aki meg hobbi fotos, az meg fogja gondolni, hogy inkabb egy jobb videos kepessegu vazat vegyen. (Mert azert videozni jo. Gyereket. Unnepseget. Valamit. Ha nem is magadert, hanem azert, mert mondjak, hogy azert videozd mar le amikor a gyerek eloszor megy ketkereku bicajjal... vagy valami.) Ott van mondjuk a Z6.

    "Az M szériában nem tudom mi a probléma"

    Az vele a baj, szerintem, hogy az M50/M100 az elso olyan gepek, amik valamennyire versenykepesek a konkurenciaval. (Es meg itt is, az, hogy az M50-ben nem tudtak megoldani 4K-ban a normalis fokuszt... az azert eleg szegyenletes.) Mielott felhorkanna valaki, nem allitom, hogy az aktualis csucsmodelekkel, de az arban hasonloakkal.

    Persze, biztos megvan a vasarlo kozonsege az M-nek, de azert nem volt ez elsopro siker. Meg csak sikernek se mondanam.

    Remelem, a Nikon hamar magara talal! Mondjuk, ha betolna 2-3 DX MILC-et, meg valami profi cuccot a Z7-2 fole, amirol mar regen pletykalnak. Z objektiveket meg majdcsak hoz a Sigma/Tamron/Samyang...

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák