Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz tyielow #58184 üzenetére
Hogy könnyedén, sebességhatár túllépése és izgalom nélkül megelőzd.
Országúton, egy hosszú egyenesben, napfényes időben jól belátható szakaszon, egy 70-nel kolbászolót úgy előzök meg, hogy a pulzusom eggyel sem növekszik."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
m3tr0
őstag
válasz tyielow #58184 üzenetére
Az,hogy balfaszok.
Minden hétvégén lent vagyok balcsin és két vidéki város közötti útszakaszon - lakott területen kívül- ott balfaszkodik legalább 1 autós konstans 65-tel...Dehát a városban is annyival megy mint azon kívül, csak városon kívül akadályoz.Én az ilyenektől is helyben elvenném a jogsit.
Gondolom ha megkérdeznénk jönnének a válaszok ,hogy azé' megyek ennyivel mert ezt érzem biztonságosnak. Igen? Hát akkor tessen leadni a jogosítványt.
Meg azé' megyek ennyivel,mert hova siessek, há' nem ráérek.
De, én is ráérek csak a ráérés meg baszakodás között elég a nagy a kontraszt.
Mondjuk pesten is simán találkozok ilyenekkel...rakparton 70-es táblánál simán zúznak 45-tel és leszarja,hogy amúgy 30 autó van mögötte aki azért haladna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest