Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
válasz sunahunter #29597 üzenetére
ahol atomszar az út, így leírva atomszar, az bessenyőtelek és poroszló között. na az életveszélyes, mert mindenki a felezőn megy, mert nincs az útnak széle.
a hortobágyi tiszafüred-debrecen szakasz isteni, ott a 110 simán utazó tempó -
titán
válasz sunahunter #29597 üzenetére
Rengeteg kanyar, lassitas, gyorsitas, kopik a gumi, a fekek, futomu...
-
Jadro
veterán
válasz tomcsi23 #29590 üzenetére
Tegnap kora este még zárva volt. Elvileg csütörtökön meg kellett volna már nyitni és pénteken meg elvben zárták volna a másik oldalt. Márc 26-tól zárva, két hónapot mondtak rá. Még mindig nem lehet ott lehajtani. Semminek nincs felelőse, akin számon lehetne kérni az ilyeneket....
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
tomcsi23
veterán
Nem tudja valaki, hogy a nullásról le lehet már kanyarodni a 6-osra (Szigetszentmiklós felől), vagy még tiltva van táblákkal
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
lujó55
addikt
ha valaki egerből elmegy debrecenbe és még aznap vissza is megy.
abban az esetben is megéri? nekem biztos nem.
- hosszabb az út autópályán, ráadásul 110 fölött úgyse hajtok, mert akkor már zabál az 1.4-es.
- fékezéssel nincs baj, lakott terület előtt már messziről kiteszem üresbe, mire beérek már 60.
- meg lehet állni fagyizni, vagy fonott kosarat venni az asszonynak, de ha sietek akkor is max egy fél órát nyerek. nem vagyok a MOLnál beruházási igazgató havi ötmillióért, így arra a fél órára az idő = pénz elhanyagolható.
Ami az autópálya mellett szól mindenképp, főleg ha meg van véve az éves matrica:
- sokkal jobb út, ami kíméli a kocsit.
- ezerszer biztonságosabb -
Möhe
addikt
válasz sunahunter #29577 üzenetére
Sima közúton szintén ez van.90-es tempóval vígan előzök kocsisort. Rengeteg autós alig megy többel 70-nél.De azt tartja vidéki egyutcás falvakban is. Pláne ahol ismerős vagyok és tudom hol szoktak mérni.Megelőzni meg már nem tudom utána ,mert mire utolérném arra meg jön a kanyargós szakasz és 50km/h max a túristának.
[ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
"Megnézném, hogy állna a szád, amikor azt a sok import vackot amit te is megveszel mások dupla annyiért hoznák ide..."
akkor a magyar termék lenne olcsóbb a teszkóban, ugye?
nos.
alig várom már, hogy így legyen! nagy exportunk úgysincs, a sok szar meg áramlik befelé.
szerintem a ROLA olcsóbb lenne még ha infrastruktúra beruházást is igényel, mintha építenünk kellene külön 20t fölötti közlekedőknek autópályát. mert ez így sokáig nem mehet. -
neduddki
nagyúr
válasz sunahunter #29581 üzenetére
HI!
kecsegtellenul igazad van, toredekere csokkent az elzok szama ha 130 kornyeken az m3ason
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
tomcsi23
veterán
válasz sunahunter #29577 üzenetére
Akadnak azért. Most a bömbik annyira nem produkáltak, de lett egy GTR is.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsid
senior tag
válasz lujó55 #29563 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha így állunk hozzá, akkor az összes európai ország hoz egy rendeletet, hogy magyar kamion nem mehet be közúton hozzájuk, és akkor megint mi állunk a f@sznak a rosszabbik végén. Megnézném, hogy állna a szád, amikor azt a sok import vackot amit te is megveszel mások dupla annyiért hoznák ide, vagy behordhatnád transporterrel.
Nem rola ellenes vagyok, csak mint írtam, az infrastruktúra hiányzik hozzá, és ameddig ez a helyzet, felesleges ilyesmiről beszélni ( főleg ilyen módon).<tRucKdriFteR>
-
sunahunter
senior tag
Egyébként azt látom, hogy pályán nagyon leült a csend. Kevés gyorshajtó akad, előfordul, hogy 130-140km körül menegetve senki sem előz meg. Régebben ilyet nem tapasztaltam.
-
lujó55
addikt
válasz AMD Power #29572 üzenetére
szegény
amúgy sokan nem tudnak már vezetni akik megöregedtek. nem olyanok már a reflexek sem idős korban, a szabályok is sokat változtak azóta, hogy jogsit szereztek, meg nehezen fogják fel felgyorsult táradalmunkat.
a tolerancia meg teljesen hiányzik a sok buzi hülyegyerekből.
ma pl. feleségemmel sétáltunk. volt egy szakasz, ahol az úttesten kellett menni a padka mellett, mert a járdán állt a víz a tegnapi eső miatt. nem volt nagy forgalom, egy-két kocsi ment el mellettünk. egy fehér 850-es (mikor messze feltünt, már akkor láttam, hogy nincs észnél) ránk rántotta a kormányt és még dudált is. totál egyedül volt az úton, simán kikerülhetett volna, ráadásul egymás mögött mentünk. intettem neki, hogy nem normális. erre az utca végén a sarkon kézifékes, padlógáz vissza, mellettünk satufék. kiugrik belőle egy kitetovált félpucér cigánygyerek. kérdezi mi a probléma. mondtam neki, ha nem lépünk félre és elütött volna az mennyivel lett volna neki nagyobb boldogság? azt mondta, hogy menjek a járdán. kérdeztem tőle, hog ő végigmenne-e azon a járdán ahol bokáig áll a sárlé. akkor láttam, hogy a rendszere újrabootol, mert csak bámult. aztán tovább mentünk, otthagytuk. ő még körbejárta a kocsit (biztos jót tett a gumikkal a rajoskodás) aztán elhajtott. asszony mondja, még szerencse, hogy nem lőtt le bennünket egyből, mert akkor nem tudtuk volna megértetni vele, hogy miért mentünk az úttesten.
csak elmeséltem, hogy ilyen a másik véglet. -
AMD Power
titán
Az M7 ma kb 3 vagy 4 olyan autóval találkoztam ami nem ment még 90km sem. A másik.... öreg papa leállósávban 70-el ment a régi Skoda Favorittal elakadás jelző nélkül.
-
Sotho
őstag
Így van, ha fékez vagy nem akarja gyorsan visszahúzni az aszfaltra a kocsit senkinek a haja szála sem görbül, tipikus 1000 éve vezetek de ha történik valami nem tudok mit kezdeni a helyzettel sofőr esete. Ismerőssel is volt ilyen csak ott egyből a fának mentek.
[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
válasz AMD Power #29560 üzenetére
Attól, hogy vétlen, még elég nagy idióta. Ha fékez, ahelyett hogy elkezdi rángatni a kormányt, akkor kis karcolással megússzák, de így... És oké, lehet mondan8i, hogy akkor hirtelen kellett dönteni, de szerintem ez azért elég alap dolog, hogy nagy sebességnél nem rángatjuk a kormányt.
BANZAII
-
Sotho
őstag
Kikanyarodtam múltkor a Dékán utcából és itt szembe jött velem egy 60 év körüli hölgy piros autóval. Integettem neki hogy HELLÓ !
Tükörben láttam ahogy keresztben áll és tolat mert éppen megfordul. -
Möhe
addikt
válasz AMD Power #29560 üzenetére
Tegnap nekem is volt gondom a holttérrel. Áruszállító lévén sajnos ott is megállok alol elvileg nem lenne szabad (most pölö az út bal oldalára/járdára álltam fel) .De elindulásnál jól láttam a tükörből hogy szabad a sáv.
Index kinn, lassan megyek,mert padkáról kellett lejönnöm és élesen is kellett fordulnom(nah itt már nem látok semmit a forgalomból) ,mert kereszteződéshez közel volt az áruátvevés. Már javában a felező vonalon átmentem,de azért egy nyugger német túrista csak beerőszakolta a mercijét elém .
Másik:Kapubeállóból jöttem ki,mert az udvarban "faxán" tudnak parkolni és a Sprinterrel nem lehetett megfordulni.
Elakadásjelzőt kiraktam és lassan tolatok ki. (hosszú egyenes közepén vagyok,jól látható messziről ha valaki jön vagy megy ki innen)
Jobbról,balról parkoló kocsik és alig látok el felettük,de akkor is csak egyik sávot tudom rendesen figyelni. Félig már itt is kinnt vagyok,pont a kabin van takarásban a kocsik miatt. De elhúz mögöttem dudálva egy busz ( felező vonalnál lehetett a gép segge) ,aztán mire eszméltem a másik irányból szintén dudálva nyugger papa lassan elmegy mögöttem.
Ennél egyértelműbb nem tudom hogyan lehettem volna,minthogy index kinn és lassan mozgok.
Ha meg én engedek el/ki/át valakit semmi köszönés csak megy tovább. -
lujó55
addikt
ja, bocs.
amit írtam az nem alternatíva, hogy megéri-e a fuvarozónak vagy nem. ha nem teszi fel a kamiont vonatra akkor rendelhet 3.5-ös transzportert és meglátja hogy jön ki olcsóbban. De az országba 40t-nál nehezebb gép nem jöhetne be csak külön engedéllyel. Az EU-nak sok minden nem tetszik amit csinálunk, de rá néhány évvel ugyanúgy megcsinálják ők is. Szóval itt a lehetőség, ha nem tetszik, akkor támogassák meg az 1000 mrdFt-os beruházást amit írtál. -
-
AMD Power
titán
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
zsid
senior tag
válasz lujó55 #29556 üzenetére
Ezzel semmi gond,de:
-kezdetben építs egy ROLA terminált Battonyára(inkább Nagylakra)
-majd bontsd el a Szeged-Battonya(Nagylak) közötti vasúti pályát, építsd át 140km/sebességűre 24t tengelyterhelésűre és villamosítsd is be
-ha ez kész, akkor kétvágányúsítsd a Szeged-Kecskemét-Cegléd szakaszt hasonló feltételek mellett
-ezek után csinálj egy Budapestet elkerülő vasúti szakaszt, mert ha minden kamiont rolára terelsz, akkor a rengeteg vonat miatt be fog dugulni a Cegléd-Köki-Fradi-Kelenföld szakasz, és borul az ütemes menetrend
-ha kész az elkerülő, akkor valahol kösd be a BP-Hegyeshalom vonalba, majd ha annak a kapacitása is kevés, akkor azt is bővítsd.Ez hirtelen felindulásból mennyi is lenne? 600-800-1000 mrd forint vagy több?
Akkor matekozzunk, akkor lehet mindenkit felterelni vonatra, ha nem drágább, mint a közút. Ha nem így van, akkor majd az eu kiveri a hisztit.. Szal Nagylak>Hegyeshalom 387km kerekítsünk 400. Az ~125 liter gázolaj, ami ~51 000+ a napi D4 matrica ~3400, kerekítsünk 55000.
A vonat mondjuk elviszi 50 000ért, mindenki happy. Egy vonat 25 kamion,1millió 250. Legyen rajta 10% haszon,125 000 forint. Na lehet osztani az 1000 000 000 000ot 125 000rel, mikorra térül meg? Na ezért nem megy minden kamion vonaton.<tRucKdriFteR>
-
lujó55
addikt
hülyeség.
kötelező lenne battonyánál felmászni a vasúti kocsira, aztán hegyeshalomnál meg szépen le és folytatni tovább az utat. 10 tonnánál többet nem engednék közútra
1.) jobb lenne az utak és az út menti épületek állapota
2.) kevesebb elhajigált óvszer az út mellett
3.) kevesebb baleset
4.) bevétel a MÁV-nak és ezáltal tőlem kevesebb adó. -
hossszú
őstag
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
lujó55
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz kételkedem #29545 üzenetére
pár hónapja "siettünk" dunaújvárosba, aztán solt és apostag között az 51-esen beragadtunk román kamion(ok) mögé... megengedett sebességhatáron belül voltunk és amikor tisztának láttuk az utat jódarabon, elkezdtünk előzni: ketten voltak egymás mögött, a hátsó elé értünk, amikor már jöttek szemből, a 2 kamion között meg kb semmi hely... kolléganőm rakta ki az indexet, hogy oda ő azért szeretne azért beférni... (vagy csak komolyabb megengedett sebességhatár-átlépés után tudnánk elmenni az első mellett) alig akart kicsit is lassítani meg hevesen dudált... ahogy meg szemből elmentek a kocsik, a mögöttünk levő már kb mellettünk volt, hogy "visszanyerje a pozícióját" ...szemből természetesen kanyar, szemből jövő, stb... elég neccesen fért vissza elénk, aztán már küldte is neki újra, hogy az előttünk levő másik kamiont is "lenyomja" ...aki járt az 51esnek ezen a szakaszán, az szerintem tudja, hogy rendesen kanyargós és beláthatatlan...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kételkedem
addikt
válasz neduddki #29544 üzenetére
Nem tudom, van-e hivatalos statisztika arról, hogy milyen arányban érintettek a balesetekben a román járművek, de a hírekből úgy tűnik, hogy elég sok baj van velük....
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
neduddki
nagyúr
-
-
titán
válasz kételkedem #29540 üzenetére
Ez az.
-
kételkedem
addikt
Az autók mellett a hivatásos sofőrök vizsgadíja is emelkedik, mégpedig kategóriától függően a jelenleginek a három-négyszeresére.
[link]Nem csak az autók, a hivatásos sofőrök − szintén időszakosan ismétlendő, a valahai hivatásos jogosítványt helyettesítő pályaalkalmassági vizsgálatainak díjai is emelkednének, a jelenlegi, kategóriánként 8310 forintról PÁV I esetén 39 000 forintra, a PÁV II-nél 37 000, PÁV III-nál 28 000, illetve PÁV IV esetén 39 000 forint lenne az új tarifa.
[link][ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
whitezo88
nagyúr
Mucsit idézve: "anyád temetésén dudáljál"
[link]
de ha piros volt: ez a megoldás? nem ám várna 1 másodpercet... inkább megijeszti... -
plömplöm
őstag
ez hihetetlen
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
biker
nagyúr
válasz plömplöm #29527 üzenetére
én meg nem akarok ellenvéleményt, de szerintem símán kitolták elé a kocsit.
bazz, ha én magam előtt tolom a kocsit, és hátulról elütnek, én halok meg, nem csak a babakocsit sodorja el, hiszen az előttem van.
én azt tudom elképzelni, hogy kikerültek valamit a babakocsival, és kitolták a kocsi elé.
mint mikor a busz mögül elém tolták a babakocsit, majdnem elvittem én isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
plömplöm
őstag
válasz Calogero #29526 üzenetére
"Nem kívánt vallomást tenni keddi kihallgatásán az a 63 éves érdi asszony"
[link]nem kívánom elítélni így látatlanban, de két felnőttet egy ikerbabakocsival nem észrevenni, hát... van hogy elvakítja az embert a nap, dehát akkor legalább lassítok, nem?
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Calogero
addikt
-
plömplöm
őstag
vittem már a feleségemet úgy szülni, hogy már elfolyt a magzatvíz, vittem már a felrepedt homlokú fiamat is ügyeletre, de valahogy ilyenkor a szokásosnál is jobban odafigyeltem mindenre, mert dupla-vagy-semmi, ha leütöm az autót, akkor nem lettünk volna előrébb. mentem a sorral szépen. cimborám járt úgy, hogy szintén szülni vitte a feleségét, és kiütötték alóluk az autót, és bár így sokkal izgalmasabb volt, mentő vitte tovább az asszonyt én meg mentem érte és mentünk később utánuk a korházba, de valahogy nem volt őszinte a srác mosolya... :-|
lényeg a lényeg, még a megkülönböztető jelzést használó sem döngethet keresztül mindenen, nemhogy az önjelölt betegszállító. azért mert neki sürgős, még nem veszélyeztethet másokat.All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
titán
Mindenesetre erdekes tortenet.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz Integra #29522 üzenetére
Az ilyennek 2 nullát még utána írni a bírsági összegnek,mert L'oreal.
Mai miért vezet úgy mint egy állat.
Kényszerből meg kellett állnom ,mert szivárgott a hűtővizem a Tapolca és Sümeg közti szervízúton. Félreálltam egy hosszú egyenes szakaszon elakadásjelzővel. Miután nem sikerült felnyitni a motorháztetőt (mert az a kurva bovden megnyúlt) próbáltam leinteni egy kocsit,hogy segítsen kinyitni. Kapásból tudtam inteni egynek aki sikeresen lassított,majd továbbhajtott e.on-os céges pick-up. De követte őt egy kiskocsi fiatal párral és szó nélkül segített a srác. Megrepedt az egyik összekötő cső,10km-ént utána kellett töltenem, Még jó hogy indulásnak volt velem 3 mentes víz,később kaptam egy 5l-es étolajoskannát. -
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
A helyszíni információ szerint egy VW tartott Nagykálló irányából Napkor felé a 400-as úton hétfőn délelőtt. A 3-as km szelvényt elhagyva tisztázatlan okból az autó egy egyenes szakaszon a nedves úton áthaladt a felezővonalon, és frontálisan nekiment a szemből érkező pótkocsit vontató teherjárműnek. Az ütközés erejétől a teherjármű első kereke leszakadt, és a kocsi alákerülve megemelte azt, letépve az üzemanyag tartályt is. A lökéstől az autó a szalagkorlátnak csapódott, és összeroncsolódott.
A katasztrófavédelem tűzoltó egységei a kárhelyre vonultak, levágták a sérültről a roncsot, de a mentők nem segíthettek rajta, az autó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe. A teherkocsi sofőrje is megsérült, őt kórházba vitték. A rendőrség igazságügyi műszaki szakértő bevonásával vizsgálja az eset körülményeit. Aki a kérdéses időben arra járt, és látta a járműveket, vagy a balesetet, segítse a vizsgálatot, jelentkezzen a rendőrségen. Az anyagi kár milliós nagyságrendű, az utat csak délutánra fogják a forgalomnak visszaadni.
-
kételkedem
addikt
válasz philoxenia #29516 üzenetére
Végül is, ja! Addig se a tv előtt fekszik az a kölök, mozog egy kicsit a szabad levegőn!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz kételkedem #29515 üzenetére
Ha nincs forgalmas út a kettő között, akkor a testinek jót tesz....
-
kételkedem
addikt
Jog szerint is bűnös! Kiskorú veszélyeztetése. A kiskorú testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését veszélyezteti. Ha anya az út egyik szélén álló kocsmában szórakozik, apa pedig az út másik szélén álló kocsmában szórakozik, miközben a gyerek az úton szaladgál egyik kocsmából a másikba, akkor az nem igazán tesz jót a gyerek testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődésének
-
8th
addikt
válasz kételkedem #29512 üzenetére
Ha a jog szerint nem is, az én szememben egyértelműen a szülők a felelősek. Mindkét "szülő" ott baszta a rezet a kocsmában a kiskorú gyerek meg méterekre tőlük kiszalad egy autó elé? Az apja f@xát mindkettőnek! Milyen szülő az ilyen? Még jó, hogy nem lett komolyabb baja a kis srácnak. Azon csodálkozom, hogy nem lincselték meg a tezsvírek a sofőrt. Értelmes ember minden körülmények között figyel a kölkére nehogy kivasalják. A "kedves szülőket" is simán meg kellett volna szondáztatni nem csak a sofőrt. De, hogy minek szaporodik az ilyen?
Analóg vén majom egy digitális világban
-
kételkedem
addikt
"a rendőrség vizsgálja azt is, hogy a szülők hibáztak-e"
Csak annyiban, hogy nem egy kocsmában múlatták az időt! Ha egy kocsmában lettek volna, a gyerek nem szaladgált volna a két kocsma között...
Szerencsétlen gyereket normális családba is pottyanthatta volna a gólya!
-
8th
addikt
Nálam a cigóktól ment fel a pumpa. Anyuci az egyik kocsmában biliárdozik apuci az út túloldalán a másik kocsmában italozik. Kiskölök meg felügyelet nélkül keresztbe az úton oda vissza, oda vissza. "a rendőrség vizsgálja azt is, hogy a szülők hibáztak-e" Na ne basszanak már fel! Mit kell ezen vizsgálgatni? Ha az autós gyorsabban ment nem kérdés vonják felelősségre, na de a szerencsétlenül járt kiskölök szüleit is!
Analóg vén majom egy digitális világban
-
AMD Power
titán
-
MaciG
addikt
"Egy megfordulni szándékozó autó állt keresztbe az 1-es főúton, a balesetet szenvedő autó vezetője azért rántotta félre a kormányt, hogy elkerülje az ütközést. Autója így is a másik járműnek koccant, az árokba futott, majd egy fának csapódott." Ebből nekem az következik, hogy az autó ott állt keresztbe, mert a cikk is ezt írta, és ha az autó állt (tehát nem mozdult szóval akár kidőlt fa is lehetett volna ahogy Rick írta) akkor valószínűleg ha a taxis kellő sebességgel megy (látási viszonyokhoz igazodva), észreveszi, hogy ott van valami az úton és fékez. Ha ennyiből nem érted a lényeget akkor sajnállak.
BANZAII
-
Rick4
félisten
Szép történet: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
FF23
senior tag
Ha a te logikádat vesszük alapul: Nem mindegy, hogy mit ír a KRESZ és van-e záróvonal, ha a relatív gyorshajtás biztos?
Elsőbbségadás kötelezettsége mond valamit? Ha én nagy ívben bekanyarodok előtted és oldalba kapsz, akkor az legyen a te bajod, mert relatív gyorshajtó vagy? Azt csinálok az úton, ami eszembe jut -> miért nem álltsz meg, miért nem kerülsz ki...?! Ne basssz..!Nekem sem a szívem csücske a taxis mentalitás, de itt két ember meghalt (egy kicsit több empátia nem ártana). Csak annyit írnak, hogy valaki megfordult az úton, a taxis megpróbálta kikerülni, de nem jött össze és koccoltak, majd lehúzták a rolót. Ebből, hogy következik egyből a relatív gyorshajtás, az számomra talány.
[ Szerkesztve ]
RT-AX58U v1
-
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
-
MaciG
addikt
A kresz tiltja, hogy megfordulj egy számjegyű úton ,ha nincs záróvonal? Mert ha nem akkor semmi szabálytalant nem követett el az illető, viszont a taxis meg igen (relatív gyorshajtás biztos), tehát ebben az esetben akkor igazságos volt s sors és nem a vétlen szívta meg (kivétel a taxis utasát)
BANZAII
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest