Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz dragonfx #23274 üzenetére

    Ezt most bebuktad. :P Csak szívatott a szerelő, 1 nap alatt kész lett az autó. Délben mentem megnézni, hogy mekkora a sérülés, akkorra már készen volt az autó. ;) Ha engem megbüntetett, akkor Téged hányszor? ;] Látható nyomok még mindig ott vannak az autódon.
    Stresszeltem miatta rendesen, lóvá tettek. :DDD

    "azért van ennyi baleset mert tele van ilyne önbiráskodo emberekkel meg akik 200zal futkároznak mert ők azt hiszik ők a janik."

    Nem, azért mert az olyanok mint Te, nulla vezetési tapasztalattal és tudással kimennek az utakra és -ahogy Te megfogalmaztad- dinamikusan mennek. Ami annyit tesz, hogy 50-nél 90, ami sokkal rosszabb mint a 130-nál a 200. Buszsáv, cikázás, lámpánál janizás, zebra és bicikli út figyelmen kívül hagyása, stb... Nah, ez vagy Te, ahogy már párszor leírtad. Akkor nekem ne dumáljál, menj és tanulj autót vezetni, mert legközelebb nem a motorháztetőt és a lámpákat zúzod le, hanem valami komolyabb bajt csinálsz. Nem Téged sajnálnálak, hanem azt aki ott ül melletted, és akibe belerohansz.

    sasa311: Már kétszer biztosan lezúzta az autóját, pedig az csak fix akadály volt. Azt mondja nem látta. Akkor közveszélyes, ne üljön autóba. Akár kerékpáros vagy gyalogos is lehetett volna ott. Egyébként szerintem túl gyorsan ment, és nem tudott megállni vagy megcsúszott. Azt szegény nem tudja mi az a kikerülés, így szemet behuny, és sikít amíg meg nem áll. :DDD Egyébként ki tudja még mennyi autót meghúzott pl. parkolás közben. Úgy emléxem azzal is gondjai voltak. :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák