Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Ez már tényleg kiválthat egy tabletet, kíváncsi vagyok más gyártók hogyan implementálják majd ezt a megoldást és mennyiért. Sajnos nem lesz a tömegek játékszere még egy darabig....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
kbyte1024
veterán
Azért technológia szempontjából nagyon durva mit művelnek
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
veterán
No, ez már betölti azt a funkciót, amit egy telefon/tablettől elvárok.
Miután az ára is a felére esik, kezdhetünk beszélgetni arról, mennyit engednek az árából..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MikeWazowski
veterán
Ők nem pöcsölnek, mernek próbálkozni.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
cs.zs.
veterán
válasz bollokcs80 #7 üzenetére
Már náluk is csak az idegen szavak szótárában van meg ez a szó. De ezt meg levitték a pincébe.
(mondom ezt úgy, hogy van i14pro a családban, és jó cucc. Na de könyörgöm...)
...itt kérem mindenki!
-
aktív tag
Érdekes típus, tetszik.
Nagyon sajnálom, hogy az történt velük, ami… kifejezetten szívesen használtam annak idején a Huawei telefonokat. A szankciók után pedig inkább az Apple mellett döntöttem (kíváncsiság is volt benne, kerestem az újat sok év Android után és nem bántam meg a váltást).
Ám ha a történelem másképp alakul, könnyen lehet, hogy most ez a poszt is egy Huawei telefonon született volna meg. -
Fuxosbömis
tag
Proci nincs benne?
-
Beantech
tag
Én is szerettem a Huawei P30-at, jó kis teló volt.
Szerintem ha EU-ban is jobban elterjednek a hajlítható telefonok (kínában jobban veszik jobban megéri oda az innováció) akkor ide is fog jönni hasonló mobil Honor néven. Gondolom senki nem gondolja hogy a Huawei és a Honor valóban szétvált. Elég csak a V3-ra meg erre nézni, hasonló az OS hasonló a kamera, a hátlap a zsanér rész.A telefon maga nagyon jól néz ki tudnám használni, sajnos így a külső kijelző része is sérülékeny lett arra kéne még rágyúrni hogy ez életképes legyen, mert a belső kijelzőre könnyű vigyázni mivel zsebben össze van csukva (több mint 2 év alatt semmi jele nem volt a foldoknál nálam) de ennél sajnos a zsebben sokszor van szősz vagy akármi ami megkarcolhatja.
-
.LnB
titán
Nem kellene, de jól mutat. "nagyon disco" : [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
szerintem ha ez a megoldás elterjed, ki fogja szorítani a sima összecsukható telefonokat, mert azoknak a képaránya enyhén szólva is nem médiakompatibilis.
-
LeMarci
tag
válasz Fuxosbömis #10 üzenetére
Állítólag ugyanaz lesz benne mint a Pura 70ben. Azaz középkategóriás teljesítmény
-
vilmose33
őstag
Tetszik nagyon. Kíváncsi vagyok hova fejlődik lesz-e jövője. Az ár az huhh...
A jövő most van
-
roli543
őstag
Kedves Samsung! És a többiek. Lehet felkötni a gatyát
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
doooo
veterán
válasz MikeWazowski #6 üzenetére
Korlátlan erőforrásokkal miért is ne mernének?
Nincs veszítenivalójuk, menőzhetnek.
Menőznek is, a csekket meg az adófizetők állják, kérdés nélkül. -
AJTHAX
csendes tag
Na ez már igen. Ebbe azért tettek tudást! Tiszteletem a fejlesztő csapatnak.
-
zdanee
őstag
Tök jó, de a hajlítható kijelzők strapabírása meg lett oldva, vagy szimplán nem beszélünk róla és mindenki belenyugszik, hogy egy millás készülék max leamortizálási ideje kb 1 év?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
őstag
Azért az erösen elgondolkodtató, hogy a két nagy senkitől se szorongatva ülnek a babérjaikon (Samu S-ekben 3 éve ugyanaz a középszerű kamera van....), bocsánat az i oldal "fontolva halad". Eközben a Huawei agyonszankciózva iskolázza le őket (prociban még nem). Nem minden a pénz. Azért mert valakinek 100x annyit fizetnek még nem lesz találékony, okos, ötletes, innovatív.
-
SkyLine3000
addikt
Én a kisebbséghez tartozom. Nem vágyom arra hogy állandóan összevissza hajtogassam a telóm. Napközben a szimpla kijelző bőven elég. Este előveszem a tabletet, ha már ágyban vagyok és kész.
Innovatív, szép, meg minden, de ekkora akkuval tabletnek csirke. Meg telónak használva is... Azért ekkora kijelző zabálja az aksit. -
judas13
addikt
Komolyan gondolják ott ezt a hajtogatós dolgot. Magamat perpill ugyan nem tudom elképzelni, hogy komoly arccal harmónikázok majd vele egy délutáni 3-as metrón, de nem is nekem szánták ..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
doooo
veterán
Miből derül ki, hogy mégsem? Hogy nem dobnak piacra masszívan veszteséges prototípusokat? Mert amúgy mindenféle hajlítható, meg széthúzható, stb protoípusa van a Samsungnak is pl, évek óta (meg más cégeknek is, TCL 4 éve (!) mutatott be ehhez hasonlót).
A naivitás csúcspontja azt képzelni, hogy technológiai akadálya vannak, hogy nincs most is több ilyen, három részből álló foldable.
Azért nincs, mert még nem éri meg (meg azért is, mert itt már nagyon sok a meghibásodás esélye, és lehet, hogy egy rollable jobb lenne hosszabb távon).
Az Applenek meg lenne is rá bőven felesleges pénze, de ők viszont nem fognak bele olyasmikbe, amik ennyire... kérdéses sikerrel rendelkeznek. Nincs szükségük a plusz problémákra. Elég nekik az, hogy már hagyományos foldable-t várnak tőlük egyre többen. Előbb még arra kell rászánniuk magukat.
Ez nem több, mint marketing. Nagyon drága, pazarló marketing (aminek végső soron nincs is sok értelme a felvágáson kívül; semmi érdemleges nem fog változni emiatt).
Olyanoktól, akiknek nem akadály a veszteség, mert ez csak az lehet.
A Huaweinek nincsenek részvényesei, a Huawei nem felel senkinek, a Huawei forrásai korlátlanok, és a vevőtábora is biztos (mert valamilyen úton-módon mindig lenyomják az állampolgárok torkán őket, és veletlenül sem azért, mert jó ár-értékük van, és szimpatikusak nekik (ebben otthon ők a legutolsók; ha másért nem, a középkategóriás SoC-k miatt, mint ami ebben is van)), külföldön nem léteznek, belföldön meg azt csinálnak, amit akarnak.[ Szerkesztve ]
-
tms+
tag
Bár én nem szerettem annyira a Huawei mobilokat, valamiért nem szerettem az Emui-t (azóta sem tetszik), de az tény, hogy sokkal nagyobb verseny lett volna az elmúlt években, ha a piacon maradnak, mert talán a Samsung is jobban megeröltetné magát (persze ki tudja). És ugyan ennek a modellnek sem látom nagyon értelmét, de azért jó kis erődemonstráció.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
aktív tag
„Az Applenek meg lenne is rá bőven felesleges pénze, de ők viszont nem fognak bele olyasmikbe, amik ennyire... kérdéses sikerrel rendelkeznek. Nincs szükségük a plusz problémákra. Elég nekik az, hogy már hagyományos foldable-t várnak tőlük egyre többen. Előbb még arra kell rászánniuk magukat."
Van pénzük hozzá, rá is szánta magát a gyártó és túl vannak azon is, hogy belefogjanak. Évek óta folyik a fejlesztés, a legutóbbi Mobilaréna-hír egy 2027-es időpontot vetített előre, mint lehetséges megjelenési időpontot. Nem kapkodnak vele, ez tény. A magam részéről türelemmel várom, mert kiváncsi vagyok erre a fajta technológiai újdonsága (is), viszont akkor tervezem próbára tenni, ha majd iOS fut egy ilyen kütyün… -
prolad
addikt
Alakul, jó lesz valami ilyesmi pár év múlva. Egyelőre maeadnak a normál hajlítható megoldások, azok már elég kiforrottak, talán majd a következőt követőnél ez is egy alternatíva lesz.
-
kyle23
tag
Óóhhhh anyám.... megmozdult a gatyában a szerszám. iszonyatosan kellene. Na majd megjelenés után 1-1.5 évvel hátha kifgok egy darabot jó árban.
-
johnny500
tag
Westworld telefon/tablet lassan valóság.
-
B.Ricsike
őstag
Huawei! Végre valaki mer nagyot álmodni, mer újat hozni! Csak így tovább!! Ők tényleg előre mennek!
Én venném, de csak a második verzióját majd 2-5 év múlva, amikor fejlesztik és kicsit jobban kiforrja magát!
Minden esetre elismerésem a gyártónak és a vezetőknek, hogy keresik az újabb irányokat/lehetőségeket! -
hdavid1
tag
Nincs ebben semmi különös, gondolom egy ilyen hajlítható kijelzőt akár még több részbe is lehetne hajlítani. De minek. Ez tényleg csak a mutogatásról szól.
Ettől még persze nekem is tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Nekem sem. De érdekesnek tartom.
Engem kb egyetlen telefon sem tud már meghatni. Se ez, se a többi.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hapakj
senior tag
-
Ádám16
addikt
Én az árát sem tartom vészesnek. Azért ebben volt K+F bőven...
nem úgy, mint egy i16PM esetében, amit 1Tb verzióban 1600$+adókért adnak oda.
Kár, hogy szoftveresen le lettek butítva a gyártó telói, a tech. részlegük nem ezt érdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- PlayStation 5
- Battlefield 3
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Futás, futópályák
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Hisense LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen