Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
"canon 50/1.2L-t, de állítom, egyik legjobb obim volt." Én hasonlóképp vagyok a 85 1.2-vel.
Le sem szedtem a gépről......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz Freddy76 #32541 üzenetére
"a házimozis szekciónak is megvannak a maga klánjai."
Én semmi ilyet nem tapasztaltam....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz Mercutio_ #32041 üzenetére
Én eléggé annak tartom magam, sőt az áraktól sem szoktam megijedni, de ez első-második és harmadik blikkre is sokkos volt....
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
-
-
xtremetuning
addikt
válasz Mercutio_ #31355 üzenetére
Délutáni popcorn mode on - hihetetlen, pedig szeretem a bandát, de ma elgurult a gyógyszer.
-
xtremetuning
addikt
Szerintem lassítsatok, most már a sokadik baromságot olvasom a mai napon.
Ami elég necces, mert amatőrként még nekem is feltűnik.
Front van ? Mindenki higgadjon le a p.csába.......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
+1, a hölggyel együtt....
Juszt : Te még így is lógsz egy-két képpel......
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz FEDman #30975 üzenetére
"Mikor mFT-re váltott fontos volt a számára a méret, mikor visszaváltott akkor meg azért tette, mert már nem volt fontos számára a méret és a súly."
Ezzel nagyon egyet tudok érteni....
-
xtremetuning
addikt
válasz madgie #30949 üzenetére
Ezen valamelyik nap én is elgondolkoztam. El vagyunk árasztva jobbnál-jobb kütyükkel.
Ilyen bőség zavara azért nem szokott lenni.......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
Mi ? Téged ? Soha......
De tény, hogy én a jelenséget elkereszteltem 'Parci-faktornak'........ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
-
-
xtremetuning
addikt
válasz Szulita28 #30518 üzenetére
Index fórum m4/3 adok veszek. De te ezüstöt keresel, a mienk pedig fekete.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz FEDman #30117 üzenetére
"a különbség alig érzékelhető"
Tökéletesen egyetértek.
Egy jó m43 váz+fix üveg simán ott liheg az apsc nyomában.
(Remélem hamarosan az ff-ében is.... és akkor megszűnik minden probléma... )...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz Freddy76 #29991 üzenetére
Ez egy vicces sztori.
Haverom árulja, aki 2 nappal utánam vette a szettet, de kevesen jelentkeztek a hirdetésre.
Gondoltam az lehet az oka, hogy kevés a hsz a nickje mögött. Feldobtam ugyanazt a hirdetést az én nickem alatt és láss csodát reggelre egy vagon ajánlat a postafiókomban......Nekem még mindig itt van, köszönöm jól érzi magát.
De azért idő közben lett tükrös is mellé, hogy baj ne legyen.......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz Freddy76 #29977 üzenetére
270-ért láttam OMD vázat + markolatot 2 év garival.
Csókánál van 45 1.8 is 65-ért.........ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz robi-k #29092 üzenetére
Á, még mindig nagy kedvenc. Sok mindenben jobbnak kellene lennie az újnak, hogy lecseréljem. Márpedig a plusz tárcsán kívül (egyelőre) én nem látok olyan átütő dolgot, hogy váltsak.
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
Uraim !
A pana 45-175 4.0/5.6-ról mik a vélemények ?
-
xtremetuning
addikt
válasz Marseille199 #28558 üzenetére
Így van. A kicsi dof és a mosoda, ami egyedül hiányzik az m4/3-ból....
-
xtremetuning
addikt
válasz Mr.Csizmás #28163 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
Közben találtam a párosításról képet, természetesen kizártam a lehetséges jelentkezők közül.
De azért kösz Laca.Gondwana : oh no....
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Én pontosan tudom, mit is akarok : eqv. 300 mm környéki fixet 1.8-as fényerővel max. 200000 forintért...
Studi : az egy kicsit tényleg rövid lenne.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz Mercutio_ #27813 üzenetére
A fényerőt aláírom, de a stabi egy omd váz mellett, azt hiszem nem annyira érdekes
Milyen a képminőségbeli különbség ???szerk. : gyorsak voltatok
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz Mr.Csizmás #27809 üzenetére
És mi a vélemény az oly 75-300-asáról ? Jobb a pana 100-300 ?
-
xtremetuning
addikt
válasz Mercutio_ #27806 üzenetére
Hát igen, minden nézőpont kérdése.... , az oly 150mm 2.0 670 ezréhez képest ingyen van.
-
xtremetuning
addikt
válasz Mr.Csizmás #27804 üzenetére
??? azért kíváncsi lennék a véleményedre....
-
-
xtremetuning
addikt
Oké, de van más alternatíva eqv. 300mm környékére, úgy hogy még értékelhtő dof is maradjon ?
Gondolom az oly zoomok, amik 4,-4,8-as fényerővel indulnak mégkevésbé adnának háttérmosást...
Anno nikonon 80-200 f2.8-at használtam, az nagyon rendben volt......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz HollyBoni #27798 üzenetére
A pixinfo szerint szerint igen. Mintha látnék ft lehetőséget is....
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Sziasztok !
Fix, fényerős nagytelét keresve az OMD-re, rábukkantam erre :
- Sigma 150mm F2,8 EX APO DG Macro HSM
Töredékáron lenne az oly társához képest.
Kérdés van e valakinek bármilyen tapasztalata vele ?...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz Mr.Csizmás #14774 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz hegyimorc #13904 üzenetére
Én hőscincérre tippeltem, de tényleg nem tudom.
Fotogén volt, az biztos .
Simán tűrte a fotózást. Persze 36 fokban én sem mozgok......
Lehet, vakuval jobb lett volna.[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz TayRol #13898 üzenetére
Itt egy makró, bár a fotós nem túl jó benne, de egy 12-50-el készült :
...hozzátenném, nem biztos, hogy makrónak lehet tekinteni
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
Elég durva a 75-ös....., árat tud valaki ? Horror vagy nagyon horror ?
És ahogy elnézem, még rátesz egy lapáttal a 45-ös minőségére......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz robi-k #13307 üzenetére
A pletyka időpontot nem pletykál ???
Szeretnék ilyet a közeljövőben, de akkor megvárnám.
Aztán nehogy olyan legyen, mint a Hdi Dune...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
Nekem van hozzá kedvem. Aztán megnézem Roboter képeit és elmegy....
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz robi-k #13285 üzenetére
Nem tekerni kell, hanem húzni - tolni. De igen, természetesen macro módban volt.
az obin így néz ki :
M ZOOM
- A ZOOM -
MACROez a 3 állás van az obin. Ahhoz ,hogy macro módba tedd, meg kell nyomni a
a macro (mechanikus) gombot és akkor tudod oda húzni. Gondolom bolondbiztonsági szempontok miatt Egyébként vagy 10 percig nézegettem, mire rájöttem....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz Mr.Csizmás #13284 üzenetére
Természetesen. Dobj privit nyugodtan.
-
xtremetuning
addikt
Enyhe szélmozgás volt. Én tuti bemozogtam guggolás közben.
1/250 és 1/800-as záridők. Talán 1/1000 is volt.
A gépet meg nehéz kitartani, mert nincs súlya......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz schawo #13279 üzenetére
Az is. És nem nagyon találom azt a pontot, ahol az élesség síkjának kellene lennie...
Hozzáteném SOSEM makróztam még, tehát a hiba biztos bennem lesz.
Csak szeretném korrektírozni....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
Pici help Skacok !
Felbuzdulva a 12-50 macro lehetőségén, próbálkoztam ma egy kicsit.
Nem sok sikerrel .
Obi makró állásba, rekesz 6 és közeledés a virágokhoz. Jobbat vártam.
Milyen rekesszel kellene dolgozni ? Fény volt dögivel, tehát rekeszelés megoldható lett volna. Van erre valami szabály ?...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz FEDman #13252 üzenetére
Kemény. Én már nézegettem vele jópár képet.
De a gyutáv nekem is hosszú sajnos.
Autóversenyre meg rövid. Ez az én formám....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz madgie #13210 üzenetére
Jó a látószög. Nem az a számomra unalmas 50mm. Canonon a 35 1.4-et nagyon szerettem. És ami lényeg : vele van a fény
Robi : ooopsz, de ezt biztos javítják. Amúgy sem használok magas isot, ha nem muszáj. A fényereje megvan hozzá, hogy ne kelljen.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz schawo #13208 üzenetére
Yeah....asszem lesz még egy fixem....
Egyébként ez a 12-50 nem is rossz. Rekeszelni kell, a széleken taknyol, de kitobihoz mérten teljesen használható. Jó lesz vidióhoz. Na és csak tudja a makrót ugye.
[ Szerkesztve ]
-
-
xtremetuning
addikt
30"-on nézem - g.ci jó.
Ezt egy nagy húzás volt megvenni. Köszi mindenkinek, aki pátyolgatott.Még kíváncsi vagyok a 12-50-re is, de az már nem oszt nem szoroz.
-
xtremetuning
addikt
Mielőtt átharapnátok Csizmás torkát , megjegyezném HMMMM.
Ez használható 5000-en.
Természetesen nem hozza az FF zajtalanságát, de nem is bántó. Teljesen elviselhető.
Ha ez kell ahhoz, hogy a kép elkészülhessen, simán bevállalható.
És ismét térdre kell, hogy boruljak az Oly előtt......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz Mr.Csizmás #13183 üzenetére
Iso 5000 ? Azt nem hiszem, de mindjárt kipróbálom .
-
xtremetuning
addikt
Nem vagytok Ti plebs....
Ez egy kibebaszottul jó cucc
Iso 200 - 45. 1.8 - kajakra hozza azt a minőséget, amiről álmodni sem mertem volna.
A mosoda nem ér fel az ff-hez (bár inkább a 'más') kifejezést használnám.
De a képminőség lazán hozza az FF-et. Zajt nem teszteltem, gondolom ott azért elmarad.De EZ SZENZÁCIÓS !!!!! Örülök, mint majom a farkának.
-
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #13160 üzenetére
Hagyjuk a témát, nem ide való...
-
xtremetuning
addikt
válasz Warter #13124 üzenetére
Köszönöm a kiskezűek nevében, de már itthon töltődik a drága.
Holnap elválik a sz.r a májtól.......ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
-
-
xtremetuning
addikt
Grippet néztem, meglátjuk kézben milyen.
Szolgálltatások nagyon tetszenek nekem is.
A stabi üt, mint Klicsko.
Lassan a külseje is.
A d700 fogása nekem is jobban bejött anno.Warter : te is itt ???
-
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #13092 üzenetére
Milyen obikkal használljátok ?
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #13087 üzenetére
Sokkal. Fele-harmada. De ajánlom a visszaolvasást te kis PH!Kedvence
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #13085 üzenetére
Tudod az olcsó szubjektív fogalom....
Lehet akár olcsó is. De inkább nem....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
xtremetuning
addikt
válasz bajnokpityu #13083 üzenetére
Te meg mit keresel erre ?
Nem elég beleokoskodni a hi-fibe és a fülesekbe ?Egyébként : kicsi, könnyű, és tudja a 'nagyok' képminőségét.
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz schawo #13078 üzenetére
Nem azt mondtuk Parcival, hogy jobb, csak annyit, hogy már megközelíti a dslrek méretét.
De nincs itt semmi probléma . Tudom, hogy tudod.[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz Mercutio_ #13076 üzenetére
Ööööőőő nem mertem megfogalmazni, de Te megtetted helyettem. Az ár egy dolog, de pacekra sem a kategória legszebbje. Persze ez szubjektív.
Természetesen a 45 1.8 az alap lenne nálam.Parci : köszi, de mintha egy másik fórumon (index) egy bennfentes azt írta volna pár perce, hogy az ezüst, a fekete és a kit is elfogyott.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest