Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    veterán

    válasz Hi!King #97345 üzenetére

    Persze hogy kell belépő szint, de ezt már akkor is hangsúlyoztam, amikor jött a hír, hogy a JIP a pro szegmensre akar koncentrálni. Sajnos ennek a rendszernek nincs akkor a bája, hogy a más rendszereken szocializálódott népeket tömegével csábítsa át, amikor azok elérik az igényes amatőr szintet és már ki lehet belőlük húzni sok zsét. Amikor a JIP eladja a céget a Panának, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a dal végetért (legalábbis a Pana mostani aktivitása mellett).

    lugosi #97346: kicsit most én is így gondolom, aztán majd meglátjuk mit hoz a jövő. Videó egyelőre nem érdekel, de FF árban sem szeretnék vásárolgatni egy olyan rendszerbe, aminél azért kell kötni kompromisszumot rendesen.

    vond #97348: a Panának időről időre vannak ilyen tuti áras vázai (G7, G80, GX80, G9), akinek megfelelnek, azok jó üzletet tudnak velük csinálni. Akinek nem, azoknak marad drágábban az Oly. :)

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák