Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz aginor #93729 üzenetére

    "én nem fogok vele ennyit szenvedni, pláne, hogy saját zsebre megy, inkább eladom."
    - Ez nekem is megfordult a fejemben, de nehéz eladni ilyen értékű cuccot, 50-70.000 Ft bukóval persze el lehet adni ha nem jelzed, hogy van vele valami hiba, akkor viszont nem lesz jó hírneved a használt piacon, mert mehet más szívni a garival. Ha pedig jelzed, jóval alacsonyabb áron fog csak elmenni és az elég nagy bukó csak azért, mert nem időben vetted észre a hibát és nem álltál el 14 napon belül. Én ezt nem akartam megtenni, így végig jártam a folyamatokat, egészen addig, míg vissza kaptam a termék árát.

    "Remélem azóta javult a színvonal a szervizbe, mert én nem vagyok ilyen türelmes a hülyékkel,"
    -Azóta? Ez október vége óta húzodott és 1 hete lett vége, teljesen aktuális a téma.

    "-ahogy a példád is mutatja- ezen vevőket lehet bukni, plusz megy a negatív marketing, amivel pedig továbbiakat, ellenben itt van a mintabolt, amit eddig szerintem mindenki csak dicsért. De mindegy, ők tudják.."

    Így van. Lehet, hogy japánban a Pana tökjó, de nem ott élek, itthon pedig eddig csak az Olympus mintabolt volt képes rendes, segítőkész hozzállást tanusítani, így ameddig MFT user vagyok, csak tőlük veszek objektívet.

    Az más kérdés, hogy ha kivonom a képletből a Pana objektíveket, már nem is olyan kecsegtető az MFT, de mivel nekem ez csak egy hobbi, nem fogok most rendszert váltani, választok egy Zuiko-t, még nem tudom, hogy melyiket.

Új hozzászólás Aktív témák