Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lassú Víz

    őstag

    válasz Grga_Pitic #76586 üzenetére

    Köszi, így még egyértelműbb mit tud a vakuvezérlő.

    (#76585) frankstork:
    Oly/Pana talpú rendszervaku. MK320, Nissin D40, Metz sokféle. Méret, súly, teljesítmény igény szerint. Kulcsszám esetén figyelni az ISO és a zoom adatokra is összehasonlításkor. Munkára nem vennék mást mint legalább 4 akkus eszközt. De egy E-M10 könnyen fejreesik egy nagyobb vakuval. Ez mindaddig jó, amíg a gépen van a vaku vagy a beépített vaku fényereje elég a vezérléshez. Ha már nem elég, akkor jönnek a rádiós cuccok. Egy adó és vakunként egy vevő kell. Ez utóbbi akár integrált is lehet a vakuban, de ha külön nem említik, nincs gyártók közti átjárás.

    Igényed van a HSS-re, így HSS képes kioldó kell majd neked, akár az említett új Cactus vezérlő.. (Milyen záridővel készült az említett pannonhalmi kép? Tényleg kell a távoli HSS?) Viszont így már csak manuális módot fogsz kapni (ami nem egy katasztrófa), a kioldó elvillantani segít a vakut, és tudod távolról állítani a teljesítményét, nem kell mindig a vakuhoz szaladgálni ha erős vagy gyenge a villanása.

    (#76591) TayRol: Uhh. Egy időben amennyit nálad töltöttek az eszközök, az alatt nem is volt lehetőségük elhasználódni :D

    [ Szerkesztve ]

    A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

Új hozzászólás Aktív témák