Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Az E-PL5-ös cikkeket, teszteket olvastam (kb. 4 hónapig böngészgettem a fórumokat, teszteket mire megvettem), csak gondoltam hátha kering valahol egy kézikönyv a hatoshoz. Köszi a linket, már húzom is lefelé..
Amúgy érdekes, hogy néhány külföldi oldalon azt írják, hogy rendelkezik wifi képességekkel is... -
t72killer
titán
A canon lehet bepróbálkozik az FF milccel.
Kíváncsi leszek. mindenesetre óriási pénzeket tuti nem ölök milc vázba a következő 1 évben.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
istvan170
aktív tag
-
-
törölt tag
válasz t72killer #70702 üzenetére
Olyan óriási nyomás a MILC-ek irányából nincs a Canikonon, hiszen tavaly még háromszor annyi tükröst adtak el a különböző gyártók, mint MILC-et. Ha túl hamar nyitnak az új kategória felé, akkor elveszíthetik az objektívek révén jelentős versenyelőnyüket (milliószám vannak használatban világszerte). Valószínűleg úgy számolnak, jobban járnak, ha a meglévő rendszereikre alapoznak. Persze idővel ez a helyzet is változni fog, abban biztos vagyok.
-
Bobby G.
senior tag
Bocsi az off-ért, de ti milyen táskát használtok a géphez? DSLR-hez van a spájzban egy rakat, de MILC-hez nincs.... A minőségiek elég drágák, egy Hama-t meg nem tudom, hogy érdemes-e megvenni.
-
-
domedee
senior tag
válasz Bobby G. #70707 üzenetére
[link]
Nekem ezek közül van meg a legkisebb. Anno akcióban 2500 volt házhozszállítással. De a nagy is eléggé korrektnek tűnik. Van hozzájuk eső elleni huzat is. Nekem a kicsibe elfér egy PL6 dupla kit, Oly 25/1.8, a kis vakuja és 2+ akksi, meg az igazolványok/kicsi pénztárca.''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
vape1
csendes tag
válasz Bobby G. #70707 üzenetére
Ezt is nézd meg, ha nem ragaszkodsz a feketéhez, szerintem ennyiért nagyon jó áron van.
[link]
Van egy elválasztó is hozzá, kivehető a belső bélés, alul van egy esőhuzat és elől egy zseb aksinak, apróságoknak. Szerintem a színe is nagyon jó, lehet slingnek, váll vagy övtáskának is használni. Nekem nagyon bevált. -
-
jeni
félisten
válasz Bobby G. #70713 üzenetére
Szia
Nekem ez van.. Mivel a DSLR-nél a MILC kisebb ebbe jobban elfér az Oly 10 Mark II váz a 45mm obival + 40-150mm+ töltő valamint 3 db aksi is benne van. -
jeni
félisten
válasz Bobby G. #70713 üzenetére
ezzel jobban járnál,igaz sokkal drágább de jó lesz majdan a 125 nemzedékig
-
MrChris
nagyúr
válasz domedee #70710 üzenetére
Abba a kis táskába a G6 rajta obival és két kicsi obi elférne? Mekkora a belső mérete? Tetszik benne, hogy a nyitás nem kifele néz hanem a fotós fele, így ha leguggolok nem/hiába billen előre nem kezd kihullani a cucc. Legalábbis az egykori samsonite trackingem ilyen volt, nagyon szerettem.
-
domedee
senior tag
válasz MrChris #70721 üzenetére
Mint írtam is, nekem egy Oly PL6 van benne a dupla kit obikkal + Oly 25/1.8 és a kis vakuja. A G6 nem tudom mekkora.
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
domedee
senior tag
válasz MrChris #70723 üzenetére
Úgy, hogy az egyik félen van a 40-150RII (alatta a 14-42 és a kis vakuja a PL6-nak), a másik részen kb 90x100x120 mm hely marad, pár mm ide/oda még benne van. Ott fér el a PL6+O25/.18. Ha ez az infó így segít.
[ Szerkesztve ]
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
törölt tag
Kapott a lakótársam kölcsön egy GF1+20mm szettet, most végre megnézhettem élőben is az obit. Hát, tényleg elég traktor, viszont szerintem a sebessége nem vészes, kb az Oly 45 szintén van, nem találtam különösen lassúnak, pedig este a félhomályos szobában próbálgattam fókuszálni.
-
törölt tag
-
Wa2x_
veterán
Piff, Tokina 100mm f/2.9 macro
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Wa2x_
veterán
válasz Grga_Pitic #70734 üzenetére
Meg csipát lőni.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
|AP|
veterán
Így kellett volna kezdeni. Kíváncsi vagyok rá milyen lesz, illetve, hogy a formán kívül mivel fogják megkülönböztetni/elkülöníteni az O-MD sorozattól.
-
80hun
addikt
válasz Grga_Pitic #70738 üzenetére
A gép formája nem ez lesz az egy régi analóg oly
Szerintem még nincsenek róla fotók. Csak keresőt fog kapni a új PEN fényképező is. -
.mf
veterán
válasz t72killer #70745 üzenetére
*facepalm*
Ez egy full manuál cine obi. Ilyen erővel bármely manuális obit lehet rá adapterezni.
Ha meg AF kell, akkor LAEA4 és az A-mountos makrók, vagy valamelyik jelátvivős EF-FE adapter, és még több közül válogathatsz.
De ez itt megintcsak off.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
t72killer
titán
-
istvan170
aktív tag
Olympus Androidos OI.Share programja tényleg nem tud elindulni Landscape módban?
-
rumos14
nagyúr
magyarázza már el nekem lécci h miért rugózik ennyire a photozone a "field "curvature"-ön (Kazinczy díj jár a magyar fordításért) nem értem, hogy a m43-os Oly 7-14/2.8-nál ez miért szempont, hiszen már f2.8--on is élesnek kéne lenni mondjuk 1-1,5m-től a végtelenig mindennek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest