Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
válasz pajibá #69049 üzenetére
Hát hiába mondom már két napja, hogy Meike MK-320???
Öreg fater megoldja!!!!
-
Mercutio_
félisten
Reménykedtem a sok hsz miatt, hogy valami új cucctól pezseg a topic, erre csak a csajos hiszti
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Fujis2950
tag
epl 6 osra beltérre milyen fix objekítvet ajánlatok? Szalagavató, nagy tér,kevés fény, stb fényképezést " hátráltató " tényezők. Lehetőleg új objektív, de ne autó árban....
-
80hun
addikt
Valaki vásárolt már esetleg utángyártott BLS5 Jupio akkut?
-
vape1
csendes tag
Én kettő [DSTE BLS-5] akksit rendeltem EPL-5-höz, és eddig nagyon beváltak.
-
hito
nagyúr
válasz MrChris #69064 üzenetére
Igen! Nagyjából azt a konzekvenciát szűrtem le a párharcból, hogy mindkettő másért jó, videóban is. A Samsung képe élesebb és a felvett hang minősége jobb (192kbps, G6 "csak" 126 körül van). A G6 rövidebb záridőt tud videó alatt, ennek köszönhetően jobb low lightban és valahogy emberközelibb felvételeket lő, Samsung egy picit túl éles, kicsit talán digitálisabb, viszont részletgazdagabb.
A vérem viszont hajt, ennek megfelelően megy is a vadászat a G6-ra. Az NX30 eladást nem lesz könnyű kenyér. Annyiért tettem fel, mint amennyiért vettem (99eFt), de finoman szólva sincs tolongás
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Wa2x_
veterán
Véleményeteket kérném, E-M5 vagy E-M10? Az időjárásállóság nem számít.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
hito
nagyúr
válasz MrChris #69072 üzenetére
Én még csak tesztnek sem nevezném azt a szerencsétlenkedést, amit levágtam Most úgy vagyok vele egyébként, hogy nem hajt a tatár, árulgatom az NX30-at, de mellette jól megvagyok vele. Ha viszik, jöhet a G6, ha nem marad az NX30
-
hito
nagyúr
Egyébként G5 miben kevesebb a G6-tól? Annyit sikerült megállapítanom, hogy nincs rajta mikrofon bemenet és nincs külön mVideo. Viszont bármelyik állásban indítható a felvétel és állítható jónéhány dolog felvétel közben is.
-
jjeahh
nagyúr
Nem tudom, de a g3 full automata asszem és a fullhd-je olyan, mintha a g6 hd videóját felkonvertálnád fullhd-be A videó minősége ettől függetlenül biztosan jobb, mert ha jól emlékszek már tud 50fps/28mbps-t, de a g6 azért valszeg más liga, de lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Wa2x_
veterán
válasz Balinov #69074 üzenetére
Megvettem volna, de 3 nap volt mire visszaigazolták Hamburgból a mintaboltnak, hogy nincs már készlet, pedig a mintaboltos Pali azt írta nekem, hogy van még 3 db. Na, mind1. Akart adni egy próbadarabot 12-50 kittel, de nagyon leharcolt volt, úgyhogy...
...rendeltem egy E-M10-et! Meglátjuk.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
pana0017
senior tag
Sziasztok, sajnos meg kell válnom Panasonic G3-mamtól. Mennyiért érdemes meghirdetni? Nem nagyon van itthon piaca így nem igazán tudom.
-
hibavissza
veterán
válasz jjeahh #69083 üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy veszek egyet. A G5 meg marad. Amennyiért elmenne, inkább megtartom.
Lehet leslattyogok a háziorvoshoz. Ez valami panacollecticus vírus lesz. Fórumokon terjedhet.(#69076) hito: cons: 40%-kal kisebb bitráta. Felvétel közben csak a rekeszt tudod állítani. WIFI nincs. pros: jobb anyagminőség, kisebb, olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz hibavissza #69085 üzenetére
...és ugyan milyen gyógyszert írna fel a "panacollecticus" ellen? Olyszirupot?
-
hibavissza
veterán
nem használ. már próbáltam olyan tüneti kezelés. volt már nálam pár napig egy Canon 6D. biztos én vagyok a szar, de én nem dobtam hátast tőle. mondjuk csak egy darab 50-es volt hozzá. biztos telékkel szuper lenne a 45-200-am után.
ha lesz időm elmegyek a bótba és megnézem az EM 10 II-t. De a munkásságomnak még egy G5-is túlzás
[ Szerkesztve ]
-
80hun
addikt
válasz hibavissza #69088 üzenetére
Vigyázz vele nehogy elcsábítson.
-
jjeahh
nagyúr
válasz MrChris #69091 üzenetére
Rákeresek, bár nekem amúgy szinte mindegy, g3-at csak fotóra használom, mert nem igazán lehet semmit állítgatni videó alatt és mikrofoncsatija sincs. Amúgy ja, tényleg keresett gép, még nálunk is újabban Szeretem én is és szinte tökéletesen megfelel, mégis állandóan az íbéjt bújom, hogy esik-e már az omd-k meg gm5-ök ára Pedig tudom, hogy mostanában nem váltok vázat, szal inkább valami jó üveget kéne kutassak a sigma 60 mellé, csak azt sem tudom mit szeretnék még
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
vape1
csendes tag
Igen, a linkeltből rendeltem egyszerre kettőt, ugyanolyanok, mint a képen (kis papírdobozban meg bubis levélben feladva), nem lötyögnek, pont méretesek. Nem mértem meg, pontosan mennyit bírnak, de nem tűnt fel hogy gyengébbek lennének bármivel is mint az eredeti gyári.
[ Szerkesztve ]
-
szpetri
tag
Kösz!
Nagyon nem leptél meg.
Van itthon 250es raynox, van meike közgyűrű.
Viszont biztos téged sem lep meg, hogy messze nem olyanok ezek, mint egy dedikált (tehát erre a célra korrigált) makró obi. Persze akinek nincs szabad 100+ ezer forintja, az bőven megemlékszik ezzel is. Mint ahogy én is tettem eddig.A 93 e Ft-os tág makró obi most kicsit megszédített, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
80hun
addikt
válasz szpetri #69096 üzenetére
Igazság szerint én nem csak makróra vettem.
Ezzel letudtam a 30mm-es obit magunknak. :-)
Nemvagyok fényerőmániás nekem elég az f2.8 és az e-m10m2 meglepően jól tűri az iso emelését. :-)
Fényerősbe elég nekem egy manuál f1.4 ritkán fotózok este. :-)
De kinek a pap kinek a papnéMajd a hétvégén születnek még vele képek vasárnap este nézd meg, szerintem rakok még fel tesztképeket.
vape1 Köszi szerintem belevágok.
hibavissza Az A6000 is egy jó kis gép az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
80hun
addikt
válasz szpetri #69098 üzenetére
Nem véletlen vettem ezt.:-)
Több tesztoldalon is megnéztem a méréseket és a makrókkal ellentéteben a képszéleken is jó nemcsak középen.
Pl egy teszt.
Egyébként nemkamuztak felépítés tényleg kiváló, és az af is gyors. Volt már sok af makróm egyik se fókuszált ilyen gyorsan. -
ptrth
csendes tag
Ha megkaptad bubis levélben, most most vagy neked volt szerencséd a szállítással, vagy én vagyok ilyen szerencsétlen. Én is rendeltem ilyet, de nekem írtak, hogy a reptéri biztonságiak visszadobták a nekem zárt csomagot, mert valami biztonsági szabály miatt már akksikat sem lehet feladni air cargo-val. Úgyhogy jön "alternatív útvonalon", magyarul valószínűleg hajóval Mondjuk rendeltem mellé más cuccot is , de akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest