Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz FEDman #63712 üzenetére

    Ez inkább játszani. Éles fényt ad, a színhőmérséklete sem túl jó, se az állíthatósága.

    szata.68: vannak olcsóbb megoldások, amikkel nagyon jó képeket tudsz csinálni, de valahol biztos veszítesz vele. Amiben én gondolkozom, azok olyan megoldások, hogy ott van a közelben a gép, és gyakorlatilag állítgatás nélkül, pár másodperc alatt, automata módokban is tudod használni. Nem hiszem, hogy a páciensek szeretnének sokat várni, meg kitartani nyitott szájjal ezek miatt a képek miatt.

    Körvaku nem rossz. Kicsit drágább ugyan, de jube7 fórumtárs hirdet itt egy nagyon profi Olympus körvakut, amivel szintén teljesen automatán működne minden együtt. A Yongnuo ezt nem tudja, ott neked kellene a vakun és a vázon is kézzel állítani mindent.

    Objektívvel kapcsolatban is az a helyzet, hogy vannak olcsóbb megoldások, de azok nem hozzák ezt a fokú automatizmust, és gyorsaságot. Korábban itt többször kitárgyaltuk a makró objektíves alternatívákat.

    Kitobival sem teljesen esélytelen amúgy, csak kell hozzá nézni valami jobb minőségű makró adaptert, lehetőleg Raynoxot, de semmiféleképp nem dioptriás lencséket.

Új hozzászólás Aktív témák